24.05.2017 11:03

Etnická čistka je někdy nezbytná

Právě jste na Kavkaze. Pohybujete se v oblastech jako Írán, Ázerbájdžán, Náhorní Karabach, Arménie, Gruzie... Cítíte se bezpečně v souvislosti se situací v Británii? Dá se vůbec srovnat bezpečnostní situace v těchto dvou odlišných regionech? 

Není to tak dávno, kdy jsem byl v Manchesteru, takže srovnávat se dá velice dobře. Zatímco v Íránu nebo Náhorním Karabachu se člověk cítí bezpečně, v Manchesteru to bylo jiné. A to nejen v souvislosti s nejnovějším, a rozhodně ne posledním útokem v Evropě. 

Když se podíváte do historie, pak vidíte, že jak Británie, tak státy Blízkého východu a Střední Asie jsou na tom úplně stejně. Byl tam mír, pokud společnosti byly homogenní národnostně i nábožensky; a je tam válka, když dojde k útoku cizího národa či víry zvenčí (jako vždy v historii) nebo zevnitř (jako nyní ukazuje multikulturalismus). 

Vezměte si jako příklad staré Arménské království, kulturu starou několik tisíc let. Zatímco ve střední Evropě se idioti tloukli šutry, v Arménii stavěli chrámy jako nikde jinde na světě a psala se literatura. Pak díky tomu, že se neubránili nájezdům silnějších sousedů, se Arméni museli smířit s tím, že je ovládají jiní, od Peršanů až po otomanské Turky. No a jak už to na celém světě chodí, když jsou dva a více kmenů na jednom území, je to jen otázka času, než dojde k bodu zvratu, kdy životaschopnější kmen vyvraždí muže a přivlastní si ženy toho slabšího. Tak to na světě vždycky bylo a vždycky bude, ať už si multikulturalisti myslí o té své ideologii míšení ras a národů, co chtějí. To prostě nefunguje a jen zločinec dopravuje na vlastní území příslušníky jiného národa, rasy či víry. 

V Británii ale přece neprobíhá válka, navíc ojedinělé útoky neprovádí někdo zvenčí, ale naopak rodilí Britové, jak se zdá z aktuálních informací.

Ale to je přece o to horší, ne? Mně je jedno, jestli nějaký Salman je Pákistánec nebo Afghánec v první nebo páté generaci. Potvrzuje to jen teorii o tom, že ti lidé se tam nemůžou cítit šťastni ani v několikáté generaci. Divíte se jim? Srovnejte nádherné pákistánské vyhřáté hory s nudnou a deštivou krajinou ve Walesu… teď to trochu zveličuju. Ale mě nezajímá, jestli ten člověk má britský pas. Mě zajímá, jestli je Velšan, Ind, Polák nebo Litevec. V Británii probíhá válka, jen to tak na první pohled nevypadá. Ten model je všude stejný: 1. Mírový stav jednoho národa a jedné víry – 2. Okamžik, kdy dochází k infiltraci jiného národa a jiné víry – 3. První konflikty poté, co nový kmen dosáhne jistého stupně infiltrace – 4. Bod zlomu a etnická/náboženská čistka – 5. návrat do bodu jedna. 

Takový Náhorní Karabach je nyní krátce po bodu 4, kdy na počátku devadesátých let došlo k válce a etnickému i náboženskému vyčištění regionu. Dnes se uvnitř Karabachu i na druhé straně uvnitř Ázerbájdžánu cítíte naprosto bezpečně. Osobně jsou Turci z Ázerbájdžánu i Arméni z Karabachu skvělí lidé. Turci si to bohužel komplikují svou islámskou ideologií, ale to je jejich volba. Pokud tuto ideologii nechtějí exportovat ven, já s ní nemám vůbec žádný problém. Dokonce zastávám názor, že islámská ideologie je pro některé regiony přínosem. 

Británie je o krůček pozadu, je teprve v bodě 3. Dochází k prvním konfliktům poté, co nové kmeny dosáhly jistého stupně infiltrace a někteří začínají mít pocit, že to trvá moc dlouho a je to třeba urychlit. Bod zlomu a etnické čistky budou dalším bodem; a já nejsem přesvědčen o tom, že vítězem bude Angličan a Velšan. Ale tento stav může trvat desítky i stovky let, než dojde k bodu zlomu. 

Podívejme se sami na sebe. Bod dvě a tři, kdy se mezi nás infiltroval germánský kmen, trval skoro 600 let. Vydrželi jsme to dlouho. Bod zlomu a etnická čistka přišly náhle v rozmezí let 1938–45. Jen díky příznivé geopolitické situaci se nám to podařilo otočit a etnicky byl odražen dobyvatel. Dnes jsme v bodě 1, kdy na našem území mírově funguje jeden národ. Bohužel, kolotoč nezastavíte, zase tady jsou užiteční idioti, tentokrát hlásají multikulturalismus, k infiltraci nedochází zvenčí, změnili taktiku a chtějí nás infiltrovat zevnitř. A vše se bude opakovat… 

https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Ladislav-Vetvicka-k-masakru-v-Anglii-Je-to-valka-Cizi-kmen-prijde-zacne-zotrocovat-Kde-ho-vyzenou-jako-my-Nemce-tam-je-bezpecno-Na-cestach-jsem-zjistil-489079

—————

Zpět


Po půl roce dokázáno
Čtěte jeho maily

Zničil Českou republiku

na příkaz shora
pomocí migrantů.

Zločince smích přejde.


Západní civilizaci nezničí ti zlí, ale dobří. Se zlými si dobří vždycky poradili. Ale s dobrými, kteří jsou v omylu a kteří si jen myslí, že konají dobro, ale ve skutečnosti konají zlo, si tato civilizace poradit neumí a tito dobří ji zničí. A nejde jen o nadpřirozené skutečnosti, kde jsou tito dobří v omylu a tak páchají zlo (Hus – husité, Luther – protestanti, Rahner – ekumenici). Předsudečné omyly dobrých se tragicky projevují i v záležitostech pozemských. Kolik je jen negativních předsudků vůči Rusku, kolik jen positivních předsudků o USA a EU! Kolik je jen negativních předsudků o katolickém státě a positivních předsudků o této atheistické civilizaci! Dobří, kteří žijí v předsudečných omylech, jsou nejnebezpečnějšími škůdci západní civilizace. I Desatero, podle svého výkladu, dodržují, a rozvracejí společnost. Dobří jsou bez hříchu a zničí svět.