05.10.2015 09:08

Aktuality 10

Aktualita
Citát
"Panu Štětinovi a jim podobným "demokratům" bych rád připomněl,
že na Norimberském tribunálu 1945 byl odsouzen také člověk jménem Julius Streicher, předtím vydavatel nazi-tiskoviny Der Stürmer. Zločinů proti lidskosti se dopustil vydáváním tisku.
Na základě rozsudku byl 16. října 1946 oběšen."

Aktualita
Dialog
Pane presidente, jste pro setrvání protektorátu?
Ano, jsem pro zachování protektorátu, pokud se pan Hitler změní a nebude dělat nesmysly.

Aktualita
Takovouhle zrůdu volili čeští novokatolíci do tzv. europarlamentu
https://www.youtube.com/watch?t=80&v=XA3E_U7MxgI
Zuzana Roithová je uvědomělá politička. Už v roce 2009, když se válčilo o podpis Lisabonské smlouvy, to měla v hlavě, tak nějak po bolševicku, pěkně srovnané. Natočila proto tehdy propagační, lépe řečeno propagandistické, video, které teď, šest let poté, nabývá děsivé pointy. Všechno, co ve videu tvrdí, je nejenom dnes zcela absurdní, ale ono je to přesně obráceně, než to, co ve videu tehdy o Lisabonu a EU tvrdila. Video ukazuje v celé nahotě, že kdyby ČR Lisabon nepodepsala, zachránila by dnes nejen sebe, ale i celou Evropu. Václav Klaus dnes musí být spokojený a cítí velké zadostiučinění. Došlo na jeho slova, a to tím nejtvrdším způsobem. Bohužel, je to jen malá náplast na skutečnost, že i v této chvíli je v Česku mnoho politiků, kteří imigranty vítají a vidí v nich zdroj „neziskového“ businessu.
https://aeronet.cz/news/propagandisticke-video-z-roku-2009-o-lisabonske-smlouve-a-nelegalni-migraci-to-se-zasmejete-nebo-zaplacete/
A Polák?
Ten zradí vždycky. Taky-katolík.

Aktualita
Je, s pomocí Páně, vymalováno
Na Ukrajině i v Sýrii.
O Ukrajině to už každý, kromě Pražské havlokavárny, ví.
A o Sýrii to platí ode dneška, 19. září 2015.
Ruské MiGy zmařily blitzkrieg USA v Sýrii:

Moskva se svými "náhlými" dodávkami zbraní Asadovi sama vrátila do "vysoké hry" a neumožnila ISILu prorazit k moři.Čím víc informací přichází o situaci v Sýrii, tím jasnější je, proč jsou USA tak podrážděny ruskými akcemi. Svými masivními dodávkami zbraní a humanitární pomoci do Sýrie Moskva překazila již druhý pokus Washingtonu zlikvidovat tuto zemi, Bašára Asada a jeho armádu.
První pokus byl, když si USA pod záminkou existence chemických zbraní u Asada předsevzaly, že smísí Sýrii s krvavým pískem pomocí raketových útoků. Ale Kreml na poslední chvíli vytáhl Sýrii z "oprátky" USA a navrhl zničení chemických zbraní pod mezinárodní kontrolou. Putin zachránil Sýrii před válkou. Obama dostal zvučnou politickou facku. Ale plány vyhnat Asada z Damašku neopustil. Za tímto účelem přece USA vypěstovaly v Sýrii oddíly "opozice", které napumpovaly penězi a zbraněmi.
V průběhu 4 let občanské války v Sýrii se Asadova armáda značně zhuntovala, ale nevzdala se. A tak byla v USA připravena na letošní podzim nová generální ofenzíva syrské "opozice". Blitzkrieg na Damašek měli podpořit i teroriské ISILu (teroristické skupiny v Rusku zakázané). Až doposud Američané líně dloubali "do oblastí potenciální dislokace" ISIL ze vzduchu. Ale dařilo se to špatně. Vojenský poradce Obamy byl nucen přiznat, že "účinnost leteckých úderů na ISIL směřuje k nule." Ale raketové útoky bylo možné náhle (nebo "omylem") přenést na města pod kontrolou Asada.
USA již začaly dávat dohromady koalici evropských zemí k poslednímu útoku na Sýrii, a dokonce k možnému definitivnímu začištění Damašku pěchotou NATO. Ale Evropa zdvořile odmítla. A tehdy se u Washingtonu objevil plán, podle něhož bude chtít chamtivá Evropa sama skoncovat se Sýrii a Asadem. Bylo rozhodnuto zaplavit Evropskou unii hordami uprchlíků.
Dobročinné nadace USA začaly financovat přechod migrantů z Blízkého východu do Evropy. Turecko, věrný spojenec USA v NATO a v boji proti Asadovi, náhle otevřelo své příhraniční kordony pro uprchlíky, kteří se hrnou přes jeho území. Koordinovat tok lidí z Turecka do Německa začali na Twitteru aktivisté za lidská práva z USA a Británie. To vše se stalo a děje pod raketový explozemi USA, které stále častěji v Iráku a Sýrii padají na sídliště, nikoliv na vojska ISIL.
Máme zde proud uprchlíků. A také prohlášení amerického ministerstva zahraničí a evropských politiků, že na této humanitární katastrofě nese vinu Asad, s nímž je čas skoncovat.
Mohlo by se zdát, že půda je připravena. Zvláštní operace by mohla začít z týdne na týden.
A najednou - bác! Na letiště v Sýrii začaly přistávat desítky ruských vojenských dopravních letadel s bojovou technikou, moukou a léky. A z moře se stejným nákladem začaly připlouvat lodě pod ruskou vlajkou. Bylo to pro Washington neočekávané jako blesk z čistého nebe. Analytici CIA a Pentagonu soudili, že Rusko, zabývající se sankcemi a podporou Donbasu, nemá nyní na Sýrii pomyšlení. Vzhledem k tomu byl také vybrán okamžik pro útok na Asada. Ale ne: americká rozvědka neměla ani čas se vzpamatovat a Rusové rychle, ve stachanovském tempu, začali opevňovat místa své dislokace v Sýrii. V Tartous (na místě, již dlouho obydleném technickou obsluhou ruského námořnictva) se usadilo vojenské námořnictvo. Na letišti v Latakia zase specialisté letectva a protivzdušné obrany. Rusové začali školit své syrské protějšky na souši, na moři i ve vzduchu.
V podstatě dnes můžeme hovořit o kombinovaném námořním a leteckém vojenském předmostí Ruska na pobřeží Sýrie. To se už nevymaže na taktické mapě americkou gumou. Syrské strategické objekty jsou přikryty nejlepšími na světě protiletadlovými raketovými systémy protivzdušné obrany S-300 a "Pancíř". V sestavě syrského letectva se objevily modernizované stíhačky MiG-29 a MiG-31, v jejichž kabinách sedí v Rusku vyškolení syrští piloti.
A co je nejdůležitější - toto rusko-syrské předmostí neumožní ISILu prorazit k moři. Po získání přístavů by ISIL získal druhý dech. Islámští teroristé by začali po moři obchodovat s pašovanou ropou výměnou za zbraně.
USA ze svého pohledu "hlídaly" toto pobřeží pro syrskou "opozici".Ale pobřeží je obsazeno. Asadova armáda začala svírat ISIL na všech frontách.
Rusko se nepodařilo odstranit z "Vysoké syrské hry." Moskva udělal silný tah, který znovu postavil USA do nevýhodné pozice. Bránit Rusům podporovat syrskou armádu v boji proti ISIL by znamenalo postavit se na stranu teroristů. Útok amerických F-16 na ruské MiGy nebo bombardování letiště v Latakia by bylo ještě horší. Neboť toto je už válka. Ale ne syrsko-americká, mohla by to již být americko-ruská. To Washington docela jistě nepotřebuje. Žádná hlava Asada nestojí za konflikt jaderných mocností.
Proto USA a Evropě zůstává jediná možnost - smířit se s přítomností Ruska v Sýrii a spolu s ním bojovat jednotnou frontou proti ISIL.
(Pan Kerry bude, s pomocí Páně, jednat jak s Ruskem, tak se Sýriií pana presidenta Asada. 10.000 mrtvých na Donbasu a 300.000 mrtvých v Sýrii – tak velikou oběť bylo potřeba přinést pro rozšmelcování amerického netvora.) https://www.novarepublika.cz/2015/09/ruske-migy-zmarily-blitzkrieg-usa-v.html

Aktualita
10 prstů, které drží každého člověka na Zemi

Aktualita
Kontejnery pro nechtěné děti
Babyboxy jsou zbraní Západu proti Rusku, zkritizovala pravoslavná komise český vynález.
Naproti tomu známý ruský pravoslavný eurolotr Čaplin české atheisty chválí.

Aktualita
Výslech na asyláku
Vy sem nemůžete, dál mohou jen Syřané.
Já jsem Syřan.
Sem nemůžete, dál mohou jen křesťané.
Já jsem křesťan.
Sem nemůžete, dál mohou jen ti, co mají doma rodinu.
Já mám doma rodinu.
Sem nemůžete, dál mohou jen ti, kteří mají doma manželku a aspoň pět dětí.
Já mám mánželku a sedm dětí.
Sem nemůžete, dál mohou jen ti, jejichž děti jsou všechny nezletilé.
Všech mých sedm dětí je nezletilých.
Tak dobře, můžete dál.
Prosím další.
A vstoupilo 9 miliónů křesťanských Syřanů, kteří doma mají velkou rodinu.
Odmitnuto bylo jen pět žadatelů, kteří na asylák přišli jako první.
Všichni příchozí ovšem požádali o oběd bez vepřového.

Aktualita
Nová představa ožebračování Ruska
Euroamerická (tzv. Světová) banka vyčlenila Ukrajině půl miliardy dolarů.
Na Ukrajinu proudí miliardy.
Ukrajinští oligarchové a náčelníci kyjevské tlupy je vesele rozkrádají.
Tak se Ukrajina obrovsky zadluží.
Pokud by Rusové chtěli Ukrajince zachraňovat, budou muset platit obrovské dluhy.
A to bude nemožné.
Zbývá tedy jediná možnost.
Trvalé euroamerické drancování přírodních zdrojů Ukrajiny,
která navěky zůstane evropským Haiti.
Ano, to je Váš plán, paní presidentko (vizte níže).

Aktualita
Obrázek, který říká vše o dnešní Ukrajině

Otrok uctivě zdraví současnou presidentku Ukrajiny.

Aktualita
No to už přestává všechno.
Farnosti si muslimáky nerozebírají, František smutní.
V Sofii v Bulharsku odpráskli "migranta" a dva zranili.
Nejhorší je Německo – ubytovává "migranty" v koncentračním táboře Buchenwald.
Že to dobře dopadne, tomu věří už jen Sobotka a Obama.

Aktualita
Nedosáhl ničeho dobrého
Vůdce kyjevské bandy ohlásil demobilizaci.
Novorusko trvá v nezměněné podobě.
Rusko se do války zatáhnout nepodařilo.
Takže jediný výsledek je ten, že kyjevští zločinci zavraždili na Donbasu skoro 10.000 lidí.
Nepočítaje lidi umučené v koncentrácích rozmístěných po ostatním území Ukrajiny.
Bude soud.
A ne jen až ten věčný.
A bude veliká "migrace" nácků z Ukrajiny.
Další milióny prchajících do Evropy.
Kdo pro ni bude větším přínosem: arabský muslim nebo ukrajinský nácek?

Aktualita
Opět zpráva z euroamerického blázince
Jeho chovanci podporují tzv. syrskou exilovou vládu.
Kurdové mají ovšem ještě zdravý rozum.
Na místech, která dobyli na Islámském státě, nalezli zajímavé dokumenty.
"Evropské peníze pro syrský lid jdou Islámskému státu,
Syrská prozatímní vláda ze Syrské koalice podporuje polní nemocnice Islámského státu.
Syrská koalice je politickou tváří Islámského státu."

Aktualita
Další zpráva z euroamerického blázince
Blázni se vyzbrojují.
Řecko zadrželo loď s humanitární pomocí pro ty, co migrují do Evropy.
Uvnitř bylo 5000 brokovnic s dlouhou i krátkou hlavní a půl milionu nábojů americké výroby.
Blázni budou případ vyšetřovat a v roce 2052 vydají o případu předběžnou zprávu.

Aktualita
Západní ústav, zahrnující USA a západní Evropu, pro rozvoj a šíření demence má nový hit
Takhle vypadal předek chovanců ústavu před, držte se, 2,8 milióny let.

Je zřejmé, že věda na tomto euroamerickém obřím psychiatrickém ústavu je na vysoké úrovni.

Aktualita
Základní otázka
Čím to je, že v Rusku vládne zdravý rozum,
zatímco západní vládnoucí spodina má pro sebe jediné přijatelné umístění v blázinci?
Několik citátu z Ruska (tiskový mluvčí ruského presidenta Dmitrij Sergejevič Peskov):
"Pro Rusko je jakákoli kvóta pro příjem uprchlíků ze Sýrie neaktuální,
výdaje musí hradit ti, kdo způsobili současný vývoji událostí."
"Problém uprchlíků ze Sýrie se na „vnějším obvodu" vyřešit nedá,
musí se bojovat nikoli s následky, ale s příčinou,
která nutí tyto lidi k takovému masovému exodu ze své vlasti."
"Syrské vládě pomáháme."
Dodejme, že západní blázni se i ji naopak pokoušejí rozvrátit.
A blázni vytvářejí bláznivé situace.
Např. jistý černý blázen v čele čelné západní země před rokem slavnostně vyhlásil:
"Islámský stát bude zneškodněn a definitivně zničen."
Blázen za rok utratil miliardy dolarů, zahubeny tisíce lidí – a Islámský stát kvete a je větší než tehdy.
A to tam všechno skrz naskrz bombarduje 12 států, tzv. spojenci.
Je něco shnilého na západní demokracii, když do vedení všude dostává choromyslnou spodinu.
Ne, že by v Rusku blázni nebyli, např. čteme:
"Ruští obránci práv budou žádat o povolení přijímat syrské uprchlíky."
Avšak ruský národ drží své blázny na krátké uzdě.

Aktualita
Důvod migrační invase
Stále se objevují nejrůznější domněnky, ale pravda je jasná.
Globální prediktor (GP) sídlí v USA a v Evropě, dříve nejvyspělejší civilizaci.
Ale USA končí – vlastní hloupostí – a nelze je už zachránit.
V Evropě se GP navenek presentuje v anglické královské rodině a ve Vatikánu.
Sama Evropa nemá sílu být sídlem GP, navíc je také v rozvalu (nejen na způsob řecké krise).
GP se tedy stěhuje do Číny.
(Pan Zeman to moc dobře ví, slouží Číně; paní Merkelová zase tím, že Evropu rozvrací migranty.)
Ovšem levnou produkci pro GP dosud dodávala Čína.
To po přesídlení GP do Číny už nebude možné, Čína bude pupkem světa.
Takže tuto levnou produkci bude muset poskytovat úpadková a rozvojová Evropa.
A pokud z USA něco zbude, pak i USA.
Migranti (jsou jimi infikovány i USA) i zbídačení evropané budou pro GP levnou pracovní silou.
Anglická královská rodina tím ovšem taky končí.
Co bude s Vatikánem, který eurorozvrat podporuje, on sám dobře ví.
Europodporovatelé migrantů budou, stejně jako ostatní lidé vč. migrantů, někde zpocení u pásu.
Režimní prostituti jako dozorci.
Dřít od nevidím do nevidím za hrstku neloupaných brambor.
Proč ale USA a Evropa degenerovaly?
Protože rozvinuly mylné systémy
vzdělání, důchodů, práva, financi, průmyslu i zemědělství, zvrhlé kultury, žluklého náboženství
a dodnes mylně věří v jejich správnost; nejsou tedy vůbec schopni je napravit.
Jeden příklad z tisíce:
"Novokatolíci" se modlí "za naše (státní) školy",
namísto toho, aby katolíci tyto školy, prznící mysli všech dětí, ihned zničily.
Takže ty školy zničeny budou,
ale ne pro návrat k výchově a vzdělání podle přirozeného řádu, ale pro vznik škol podle představ GP.

Aktualita
Komunismus hadra
Vláda chce 12 300 nových státních zaměstnanců.
Proti těmto novým bolševikům byl komunismus hadra.

Aktualita
Ze stolce sv. Petra byla pronesena tato slova
"Obracím svou výzvu k farnostem, řeholním komunitám, klášterům a poutním místům celé Evropy,
aby dayi výraz konkrétnosti evangelia a přijali rodinu uprchlíků.
Bude to konkrétní čin přípravy na Svatý rok Milosrdenství.
Každá farnost, každá řeholní komunita, každý klášter, každé poutní místo v Evropě
přijme jednu rodinu, počínaje mojí římskou diecézí."
Zbývá otázka, zda vůbec k nějakému Svatému roku Milosrdenství,
po tomto zaorání Evropy, dojde.
Jinde se totiž praví: "Hory, padněte na nás."

Aktualita
Češi, koho jste si to zvolili

Oba tito lidé mluví plynně rusky a smějí se na sebe.
Slávii Prahu prodal Číně.
Vědci i umělci se mohou námahou zbláznit, ČT jede přesně podle amerického vzoru – a nic.
K čemu ta dřina?
Ještě že máme lidovce, Sudeťáky a imigranty, ale budou na záhubu českého národa stačit?

Aktualita
Falešná sprostá vlajka

Globalisté, režiséři "uprchlické" krise, se neštítí ani takovýchto podvodů.
Vládnoucí bezbožná spodino, "padnete jako každý z knížat", s pomocí Páně, brzy.

Aktualita
S americkým Islámským státem je, s pomocí Páně, konec
Konec amerického mučení pod hlavičkou ISIL.
Konec amerického ničení památek v Palmyře pod zástěrkou ISIL.
Nejprve dřívější zpráva.
"No to je šok
Tihle chlapci

jsou prý připraveni pomoci v boji proti teroristům Islámského státu.
Kdo to je?
Podle vlajek?
Kdopak teroristy rozmlátil v Čečensku?
Tají se dech.
To by byl brzo se slavným Islámským státem, s Pánem, Ámen.
Ale je tu jedna potíž – lidská práva teroristů.
Tak loni Rusové porušili lidská práva vůdce Kavkazského emirátu Umarova a zastřelili ho.
Letos v dubnu porušili lidská práva nového vůdce Kavkazského emirátu Kebekova a zastřelili ho.
A teď porušili lidská práva nejnovějšího vůdce Kavkazského emirátu Sulejmanova a zastřelili ho.
Hledá se další vůdce Kavkazského emirátu, ale nikdo to nechce dělat."
A teď novinky.
Ruští piloti se aktivně zapojí do boje proti Islámskému státu v nejbližších dnech,
zaútočí na pozice banditů stíhačkami ruského letectva MiG-29, Jak-130 a údernými vrtulníky Mi-35.
Ruské vojenské síly už dorazily do Sýrie a utábořily se  na letecké základně u Damašku.
V následujících týdnech má do Syrie dorazit několik tisíc ruských vojáků
včetně ruského vojenského personálu, poradců, instruktorů, logistického personálu,
technického personálu, členů divize protivzdušné obrany, provozního personálu a pilotů.
Rusové nehodlají zasahovat do rozepří na Blízkém východě
a soustředí se pouze na boj s americkým Islámským státem.
A TEĎ POZOR.
Protože jde o americké bandity, USA dnes vyhlásily sankce proti dodávkám zbraní Ruska do Sýrie.
Upřesnění
Nejde o ruské piloty, ale o zelené mužíčky,
nejde o ruské letectvo, ale o letadla vyrobená v Rusku,
nejde o ruské vojenské síly, ale o vojenské síly, kterým Rusko přeje,
nejde o ruský personál, ale o rusky mluvící syrský personál
a jde o tvrdé vojenské sankce USA proti Ruské federaci.

Aktualita
Maličkost
Migranti budou příští rok Německo stát čtyři miliardy eur.
1. Jednu miliardu si natiskneme.
2. Poskytneme zvláštní pomocný balíček Řecku, z toho získáme dvě miliardy.
3. 800 miliónů poskytne fond EU, do něhož přispějí členské státy.
4. 200 miliónů poskytne důchodový fond, když se zvýší důchodový věk na 78 let.
5. Příspěvek našeho pána USA původně na zbraňové systémy bude 180 miliónů eur.
Takže příští rok budeme právě díky migrantům bohatě v plusu.

Aktualita
Obrovské demonstrace
Milióny lidí po celé Západní Evropě demonstrují za přijetí uprchlíků.
Celkový počet demonstrantů se odhaduje na 20 miliónů.
Celkový počet uprchlíků se odhaduje taky na 20 miliónů.
Na demonstracích nechybí ani jeden uprchlík.

Aktualita
Kampak, kampak babičko

Ale, spěchám do Evropy.
Tady na Ukrajině se to tym Majdanem nějak poděla..

Aktualita
Co koukáte
Pořád se nemůžete dohodnout, zda válka v Iráku byla nebo nebyla chyba.

Sice nějaké ty stovky tisíc zabitých Arabů,
ale já si myslím, že to chyba nebyla.
Já si za svým názorem klidně sedím.
Nevisím.

Aktualita
Komik

nepodporuje uzavření Schengenu.

Aktualita
Otrok Amerického bombardujícího netvora si stěžuje
Přístup východní Evropy k imigrantům je skandální, rozčiluje se Francie.
Budapešť nerespektuje evropské hodnoty – potraty, homosexuály, rozbíjení rodin, pornografii ...
Když je po tisících bombardujeme,
nezapomínáme, že to jsou muži, ženy a děti se svými úzkostmi a nadějemi.

Aktualita
Plaťte, hlupáci
Americký bombardující netvor posílá účet Evropě.
Jedna hodina letu F-22 za 44.000 dolarů.
Neviditelné letadlo = viditelné účty.

Aktualita
Tak už to víme
Starovojtovová, za Jelcina známá politička, v r. 1993 informovala,
že za smrtí Alexandra Dubčeka po r. 1989 mohla stát KGB.
Takže KGB prosadila Havla?
Nebo to byla naopak služba našeho velkého a dalekého přítele na věčné časy?
Jemuž sloužil i pan Jelcin při rozkrádání Ruska?

Aktualita
Pan Jakl se ptá
Má Babiš na krku dvojnásobnou vraždu?
Odpověď
Je to horší.
Babiš je majitelem klinik na inženýrské oplodňování.
Při tom jsou vražděny tisíce lidí.
Takže dvojnásobná nebo trojnásobná (plus pan Jakl) se v těch tisících ztratí.
No a pan lžikatolík Bělobrádek sedává na vládě poblíž a vůbec nezvrací.

Aktualita
Asi ví nejvíc o tom, co vbrzku bude
Zamini Číny: Zeman bude nejvyšším západním představitelem na přehlídce v Pekingu.

Aktualita
Na půli cesty
Osvobozující verdikt v kauze Nagyová.
Zbývá otázka:
Kdo pozavírá darebáky?
Kdo pozavírá Bradáčovou, Ištvána a zakuklence Šlachtu a spol.?
Kde jsou ty cihly zlata?
A kdo vrátí Nečase do úřadu?

Aktualita
Rovnocenná náhrada
Média: Francie může nabídnout Malajsii nákup vykuchaných Mistrálu.
Tím by Západ nahradil Malajsii ty dva sestřely – nad Kyjevem a nad Diego García.

Aktualita
Nepochopení
Zeman: Společná armáda by se teď Evropě hodila.
To ano: Cvičila by v Litvě odvrácení ruského úderu na tuto maličkou zemi.
Nebo: Aby rozbombardovala ještě něco dalšího a bylo ještě víc vetřelců?
Nebo: Aby zajistila, že každý vetřelec bude náležitě obsloužen, vybaven a natrvalo zde usazen?
Náhlé pochopení
Čeští vojáci pomáhají vážně nemocné afghánské dívence.
A Vy jste, pane presidente, myslel, že by se hodilo, aby té dívence pomáhala armáda Evropy, viďte?

Aktualita
Kuchařka
Desatero, jak manipulují "svobodné" režimy.
    1. Masakr či zločin je automaticky a bez jakýchkoliv důkazů připsán protirežimní straně.
    2. Použijí se zmanipulované snímky, tzv. "dokumenty" a "svědectví".
3. Celou manipulaci okamžitě převezmou všechny režimní deníky a média.
4. Vytvoří se prorežimní veřejné mínění.
5. Organizují se prorežimní veřejné protesty a petice, žádající trest pro "viníky".
6. Politici režimních států okamžitě reagují přijetím odsuzujících prohlášení a rezolucí.
7. Sledujte co nejvíce naši telku, ať jste co nejlíp naprogramovaní.
   8. Když celá lež vyjde (často až po několika letech) najevo, věc se pak polovičatě zamumlá.
        9. Celou manipulaci rozebírají jen nezávislá média, která většina lidí nečte.
10. A která režim využívá pro vytvoření zdání, že je svobodný.

Aktualita

Na válečného eurovojevůdce i náboženského eurospasitele, jak patrno, lidé kašlou.

Aktualita
Západní akciové trhy padají
Česká média o tom zatím nic nevědí.
Budou vědět, až cizáčtí břicháči rozhodnout, co o tom má Praha napsat.
Zatím zdejší havlova lumpenkavárna opakuje letité zvěsti o jakýchsi potížích rublu.

Aktualita
Blahopřání všem moderním theologům k jejich konečnému vítězství a k jejich smrti
Lavrov: epocha dominování Západu končí.
To je fakt, ale proč tomu tak je?
Čím začala a po tisíc let rostla dominance Západu?
Katolickou vírou.
Čím začala dominance Západu ponenáhlu stagnovat?
Protestantismem.
A čím dominance Západu končí?
Ekumenismem.
A čím končí ekumenismus?
Nihilismem a hrobem.

Aktualita
Tři římská centra ekumenického dialogu a náboženského míru

Vatikánská basilika, římská synagoga a římská mešita.
Která z nich tento mír přežije?

Aktualita
Směje se ten, který na nebesích trůní
"Ukrajinu musíme za každou cenu udržet,"
burcuje lidovecký europoslanec kovaný eurokatolík Svoboda.
Jste Pánu k smíchu.
Sice, modlete se večer, ráno, co chcete, bude vám dáno,
ale Ukrajina, kovaní, bude dána těm, jimž je připravena od nebeského Otce.

Aktualita
Ukrajinská emigrace do Polska začíná
Ukrajinská migrace do Polska se stává pro úřady problémem.
Téměř půl milionu uprchlíků z Ukrajiny se už nachází v Polsku.
Počítá se s tím, že s pomocí Páně budou muset Ukrajinu opustit
nejen všichni váleční zločinci, ale i banderovci a aktivní přisluhovači kyjevské revoluční bandy.
Počet účastníků této vlny může jistě přesáhnout čtyři milióny.

Aktualita
Osobnost
Režisér Menzel nemilosrdně:
Zeman je inteligentní hulvát.
Chce se zavděčit hlupákům, a těch je v tomto národě většina.
Ale my hulvát nejsme.
My nejsme ani hlupák, a těch je v tomto národě většina.
My jsme populární režisér.
Přiznejme si, že my jsme inteligentní osobnost.

Aktualita
Vyšehradská přísaha
Slibujeme
zde před zraky patrona českých zemí sv. Václava
před zraky velikánů našich dějin
na tomto posvátném místě
v kolébce české státnosti
v pokoře před generacemi těch, kteří český stát budovali,
v pokoře před generacemi, kterým tento stát jednou odkážeme,
že budeme bránit český národ
seč nám síly budou stačit
před nepřáteli vnějšími
i nepřáteli vnitřními
a nikdy ho nezradíme.
To slibujeme na svou čest.
Vlasti zdar!
Praha, Vyšehrad, 15. srpna 2015

Aktualita
Snidaně bez předsudků

Holka, láskou bych tě sněd.

Aktualita
Letos už vyhořelo v Německu přes 200 ubytoven pro cizince

Aktualita
Kritika Ruské pravoslavné církve

"Dnes je 10. 8. 2015. Právě začínáme nahrávat naše Otázky a odpovědi Valerije Viktoroviče Pjakina."
...
Otázka: "Prosím, abyste okomentoval vyjádření protojereje Vsjevoloda Čaplina o nutnosti výměny ruských elit."
V. V. Pjakin: "Ano, ta otázka mimochodem souvisí s tamtou (pozn.: o monarchii). Věc se má tak, že v každé epoše mají v davo-elitářské společnosti vedoucí státní činitelé a elitářské struktury plnit určité funkce. V závislosti na frekvenci toho procesu, zda je nízkofrekvenční nebo vysokofrekvenční, se ty elity mění plynule, nebo se stát začne zmítat. V tomto vztahu je nám pořád předhazováno, že ať už se mezi sebou republikáni a demokraté v USA hádají, jak chtějí, ať je  presidentem kdokoliv, tak vždy staví státní zájmy USA nade vše, a proto si vedou tak dobře. Vzhledem k tomu, že se u nich jedná o nízkofrekvenční proces, který pokud je srovnáván s vysoko- frekvenčními procesy v jiných státech ... Neboť se jedná o světového četníka, který ve světě prosazuje politiku globálního prediktora. O Velké Británii již vůbec nikdo nepochybuje a nezajímá ho, co se tam děje, protože všichni přece vědí, že je tam stabilita, pořádek apod. Proto se také všichni tak hrnou do Londýna a usazují se tam. Všichni ti oligarchové a jim podobní. Británie nikdy nemá trvalé spojence, pouze trvalé zájmy. Kdo by tam nejel ... Jedná se o nízkofrekvenční procesy!
Všem ostatním zemím vnucují vysokofrekvenční procesy. Jeden vůdce má plnit jednu misi a ten druhý druhou. A pro každou takovou misi vybírají příslušného  presidenta, protože od každého člověka očekávají určitou posloupnost jeho kroků, a pokud nejedná v jejich logice, vnutí mu jinou logiku, nebo dosadí jiného, který tak jednat bude. Proto také nemohou  presidenti být ve funkci více jak dvě funkční období, je povinná rotace ... V těch zemích potom pozorujeme vysokofrekvenční procesy.
Z pohledu globální politiky je to zcela očividné. Pokud probíhá nízkofrekvenční proces, tak se elity mění plynule, navazují na sebe. Pokud probíhá vysokofrekvenční proces, tak nic neprobíhá dobře. O čem to tedy teď vypovídá? Že chtějí Rusko převést na jiný proces. – ak zněla ta otázka? – e je nutné vyměnit ruské elity. Správně! Správně! Jedna elita splnila svůj úkol a teď má přijít nová a plnit jiný úkol.
Ta elita, ti liberálové, které Putin využívá a nutí je pracovat pro ruské zájmy, nevyhovují korporativně-klanovým strukturám, které se derou k moci a nevyhovují globálnímu řízení.
Mluvili jsme o Naryškinovi a jeho pukrleti. Jaká by to měla být elita? Teď od Putina vyžadují, honem je všechny vyměň! A dokud se budeš nacházet v nebezpečné zatáčce, kdy budeš jedny odstraňovat a získávat si loajalitu těch nových, budeme ti moci dát ultimátum. Chápete? Putin řídí jemně, bez ostrých zákrutů a oni ho nutí udělat ostrou zatáčku, protože tak budou moci prosadit svou korporativně-klanovou strukturu, když chytí pod krkem ty ostatní.
Chápete? Ostře zatočit, v té situaci je podpoří globální prediktor, zatlačí na Putina, oni se dostanou k moci a nad ruskou suverenitou bude možné udělat kříž, i kdyby se tam dostali ti nejvlastenečtější. Protože se budou domlouvat s globálním prediktorem. Stejně jako to pospíchal udělat Chruščov hned po zlikvidování Stalina, jak v tom pokračoval Brežněv, Gorbačov, Jelcin, všichni.
Jelcin také říkal: „Nezapomínejte na to, že Rusko má jaderné zbraně! My vám ukážeme!“ Byl to takový tvrdý ruský „vlastenec“. On věděl, kde má své místo, že Rusko má být pouze surovinovým přívěskem. „Ale to já jsem CAR!“ A všichni byli spokojeni.
Proto ty klany, které navrhují tak rychle vyměnit elitu, tam pouze chtějí dosadit tu svoji. Ta událost s monarchií, vyjádření Čaplina. To je všechno sehrané a zapadá to do sebe. Jenže elitu je tak jako tak nutné vyměnit, protože je to největší problém Ruska. Otázkou je jak!
Ruská pravoslavná církev by mohla pracovat na kádrech. Vždyť kdy jí byla předložena Koncepce sociální bezpečnosti? Vždyť by nikdy nebyla realizovaná tímto způsobem, pokud by byly otázky hierarchie Ruské pravoslavné církve, fakticky teologické otázky řešeny samotnou církví. Církev by stanula v čele a všechno vybudovala. Mohla za těch více než 20 let připravit svou kádrovou základnu, vychovat kádry, které by nasměrovala do řídících funkcí. Všechno to mohla řídit církev. Nechtěla.
Pořád by jenom někdo chtěl mávat šavlí. Někoho měnit. Tak to nepůjde. Potřebné jsou znalosti z oblasti řízení! Pokud nevíte, jak se řídí sociální supersystémy, tak nic nedokážete. Pravoslavná církev by se to již měla naučit. Vždyť se podívejte, kolik problémů jí to neustále způsobuje. Napřed naši zemi vydali pod řízení někoho jiného, přičemž si hráli na léčitele všech neduhů. Ale zabývat se takovými drobnostmi jako je státní řízení nebo dokonce nadnárodní řízení bylo pod úroveň pravoslavné církve. To až teď přišli na to, co je důležité. Je potřeba vychovávat kádry! Máme jít hlavou proti zdi? Modli se a kaj! Ano?
Je třeba uvědomovat si, co se děje. Pokud dokážete chápat probíhající procesy řízení, budete také schopni je řídit. Pokud je chápat nebudete, budete stát úplně mimo. Potom budete říkat. U nás se stalo to a to a opět je tu pronásledování, perzekuce ... A co znamenají perzekuce? Znamená to, že struktura se ukázala ve své historické době jako nezpůsobilá, nedokázala se postavit do čela procesů a ocitla se pod jejich údery. Co znamenají všechna ta pronásledování a perzekuce. Je načase Rusko pochopit rozumem. Dokud se tomu chápání nenaučíme, bude to pořád stejné. Jedna válka, druhá válka a může být i občanská. To je to, co nelze připustit a Putin tomu brání. Umožňuje každé sociální instituci realizovat se podle svých řídících možností, vyvažuje jejich zájmy, protože si uvědomuje, že za uši je potom zpátky nedotáhne. Žirinovský měl v LDPR takového zástupce, Vengerovského, který říkal: „Donutíme je být šťastnými.“ Odpověděli mu kulkou. Ke všem, kdo někoho k něčemu nutí, přilétají kulky.
Takže o co jde Čaplinovi s tou výměnou? A nové kádry máš připravené? Kým je hodláš zaměnit a jak je začleníš? Jedny propustíš a jmenuješ strukturně do jejich funkcí jiné. Budou ti lidé akceschopní? Dokážou udržet ty procesy? Nebo se spíše střetnou s odporem jak ve strukturách tak i mimo ně? A Rusko jako systém z toho bude mít nějaký přínos při svém střetu s nadnárodními strukturami, s vnějšími strukturami, tedy s prostředím? Bude Rusko jako systém adekvátní s těmi vašimi kádry? Zhodnotili jste to nějak? Když přímo u vás v církvi dochází k neustálému vnitřnímu boji a problémům? Napřed si udělejte pořádek ve svých kádrech.
Když vám na talířku přinesli koncepci a řekli: „Pánové, to je něco přesně pro vás. Vezměte tyto procesy do svých rukou!“ Tak co začalo? Prý sekta. A dál? Za 25 let nebyli schopni něco adekvátně vyřešit. Kdo jim dosud bránil? Vždyť se dejte do práce! Takže návrh Čaplina je sice aktuální, ale realizovat se musí beze spěchu. Evoluční cestou, žádnou revoluční. Nelze jedny odvolat a druhé jmenovat. To vždy vyvolá hrozbu selhání kvality řízení.
V našich podmínkách, kdy žijeme v zemi s nepředvídatelnou minulostí, jak nám říkají. Když nás navedli do takto vysokofrekvenčního procesu, je to velice nebezpečné. Ohrozilo by to existenci celé státnosti (pozn.: je vůbec nějaká česká státnost?). Vedlo by to k další totální občanské válce, a také k dalšímu pronásledování církve! Čeho chcete dosáhnout? Připravujte kádry, protože kádry rozhodují o všem. Soudruh Stalin vám to dávno vysvětlil. Tak v podstatě na tomto positivním tónu. To byla poslední otázka."

A česká katolická církev?
Tak nanejvýš podporovat Sudeťáky.
Ale znovu si přečtěme pasáže o pronásledování církve ...

Aktualita
Zajímavé výbuchy a požáry
Explose v přístavu Tchien-ťin si vyžádaly nejméně 104 mrtvých.
Je to 3. největší město Číny a 4. největší přístav na světě.
Tchien-ťin je high-tech průmyslový park s čínským národním Supercomputing Centrem.
Jer zde nejvýkonnější superpočítač na světě, „Tianhe-1″.
Požár bude mít veliký dopad na čínský export a tím na čínskou ekonomiku.
Odborníci nyní analysují možné příčiné strašné a podivuhodné tragédie.
Za pravděpodobnou příčinu se považuje to, že Čína tři dny po sobě devalvovala svou měnu.
Hned den nato došlo k požáru veliké chemičky v Texasu.
Z videa je patrno, že hoří na pěti různých místech rozsáhlého komplexu.
Ovšem před tragédií v Číně došlo k výbuchu a požáru v Rusku na řece Moskvě.
Za příčinu byla považována agresivní politika Putina vůči mezinárodnímu společenství.

Aktualita
Hlavolam propagandy s třemi sty mrtvolami
1. Nizozemsko odmítlo odtajnit dokumenty o pádu MH17 nad Ukrajinou.
Poškodilo by to vztahy s Ruskou federací, když ji obviňují? Nebo s někým jiným?
2. Není na pořadu dne zlepšovat vztahy s Ruskou federací.
proto Nizozemsko přitvrdilo protiruské sankce.
3. Evropská unie vytvořila specielní super eurotým
pro boj s ruskou propagandou za milióny eur.
Evropská unie vůbec lehce překonává všechny ideology nacismu i komunismu,
Josepha Goebbelse, Václava Kopeckého i Michaila Andrejeviče Suslova:
Na propagandu EU bylo jen v roce 2014 vynaloženo více než 130 miliard Kč.
A hlavní úkol zněl: aby to lidi nevěděli.

Aktualita
Suchá demografie Ukrajiny, Litvy a Lotyšska
Ukrajina
Za první tři měsíce počet úmrtí převýšil počet porodů o 62.000.
Za poslední jediný rok klesl počet obyvatel o 2,5 miliónu.
Copak nám tam dělá ukrajinská řeckokatolická církev?
Tak nám tak pěkně poskakovala na Majdanu.
Asi se řídí naukou současného papeže:
"Hlavně se nemnožit jako králící."
Vymírání je už na úrovni, takže směle do katolické Evropy.
Litva
V roce 1990 činila populace 3,7 milionu, a v roce 2015 se snížila na 2,9 milionů obyvatel.
A jsou to uřvaní nabubřelí novokatolíci, takže jejich úřady lidem doma lžou, že to není pravda.
Lotyšsko
V roce 1991 činila populace 2,7 milionu lidí, v roce 2015 zde žije pouze 1.970.000 lidí.
Závěr
Vstupte do Eurosojuzu a zničíte národ.
Místo toho ale dostanete hordy černochů.

Aktualita
O tomto se nesmí mluvit
Proto: přečíst a ihned myslet na něco jiného.
Prostě tu myšlenku potlačit tak, jako se to dělá s necudnou představou.
"R. 2014 v Německu opustilo katolickou církev 217.716 lidí; 2.809 do ní vstoupilo a 6.314 se vrátilo.
R. 2013 bylo výstupů "jen" 178.805."
Důvod, proč na to nemyslet, je jasný.
Pro české církevní liberální mrzáky všech úrovní je "Německo náš vzor".
Přitom němečtí církevní mrzáci jsou nejliberálnější v Evropě.
A to by tak hrálo, aby církevní liberalismus posledních 50 let měl být nějakou příčinou.
Takže i my, když čísla z povinnosti uvádíme, musíme dodat:
Církev sice vymírá, ale je neustále kvalitnější.
A toto zkvalitňování je v Božím plánu.
Pozor, nesmát se; farář naslouchá.
I on se tomu podřizuje.

Aktualita
Turecko se začíná rozpadat
I Turecko vinou hloupého přisluhování Spojeným státům.
A co se asi může stát s Polskem?
Nový president ochotně přisluhuje Spojeným státům, takže nutná popdmínka je splněna.

Aktualita
Jen tak pro zasmání a odlehčení
Figurka.

Taky by šlo napsat: Vůdce západního stylu. Čili: S pomocí Páně jdeme do kopru.
Zaútočil, prohrál Ilovajsk. Zaútočil, prohrál Debalcevo.
Když teď nezaútočí, padne. Když zaútočí do třetice, bude se jednat o Mariupol a o přístup na Krym.

Aktualita
Strašná
Na pláži v Soči se povalují stovky rekreantů.
Vtom plážový rozhlas, zcela překvapivě, začíná hrát ruskou hymnu.
Celá masa rekreantů povstává v úctě.

Melodii známe, slova nám telka tají.
"Rusko – náš posvátný stát, Rusko – naše milovaná země.
Ohromná vůle, veliká sláva – To je tvůj věčný odkaz! Ref.
Od jižních moří až do polárních krajin. Táhnou se naše lesy a pole.
Jediná jsi na světě! Jsi jedinečná – Bohem chráněná rodná zemi! Ref.
Veliký prostor pro sny i život. Otevírají nám budoucí léta.
Sílu nám dává věrnost Vlasti. Tak bylo, tak je a navždy bude. Ref.
Ref.: Sláva tobě, Vlasti naše svobodná, Letitý svazek bratrských národů,
Národní moudrost daná nám předky! Sláva tobě, zemi! Jsme na tebe hrdí!"
Spíš se z ČT dozvíme od nějakého čtvrtstoletí zmrzlého pošuka o profízlovaném Rusku.
A otázka: Je Česká republika posvátný stát, je Bohem chráněná?

Aktualita
Tento zjev vede zastoupení Spojených států amerických v Organizaci spojených národů

Aktualita
Časy se prudce mění
Před půl rokem v Paříži


Nyní v Jablonci nad Nisou



Po půl roce migranti ovládli Evropu.
A proudí další.

Aktualita
Psychologický profil euroobčana
Max Frisch “Pan Biedermann a žháři“ (1958)
1. fáse – pocit viny, výčitky svědomí
2. fáse – myslet positivně, předpoklad dobrého
3. fáse – předsudek silnější než fakta
Pan Biedermann nakonec podá žháři, kterého ubytoval ve svém domě, zápalky k podpálení domu.
Duchovní jsou nejuvědomělejší euroobčané.
1. fáse – tuší svou prvořadou zodpovědnost za odpad Evropy od víry v posledních 50 letech
2. fáse – předpokládají, že v Evropě převažuje dobro vč. jejího "biblického postoje k přistěhovalcům"
3. fáse – navzdory faktům předsudečně věří, že ani imigranti této dobré Evropě neublíží
A tak je postoj duchovních k přílivu imigrantů nejzvrhlejší ze všech.

—————

Zpět


Po půl roce dokázáno
Čtěte jeho maily

Zničil Českou republiku

na příkaz shora
pomocí migrantů.

Zločince smích přejde.


Západní civilizaci nezničí ti zlí, ale dobří. Se zlými si dobří vždycky poradili. Ale s dobrými, kteří jsou v omylu a kteří si jen myslí, že konají dobro, ale ve skutečnosti konají zlo, si tato civilizace poradit neumí a tito dobří ji zničí. A nejde jen o nadpřirozené skutečnosti, kde jsou tito dobří v omylu a tak páchají zlo (Hus – husité, Luther – protestanti, Rahner – ekumenici). Předsudečné omyly dobrých se tragicky projevují i v záležitostech pozemských. Kolik je jen negativních předsudků vůči Rusku, kolik jen positivních předsudků o USA a EU! Kolik je jen negativních předsudků o katolickém státě a positivních předsudků o této atheistické civilizaci! Dobří, kteří žijí v předsudečných omylech, jsou nejnebezpečnějšími škůdci západní civilizace. I Desatero, podle svého výkladu, dodržují, a rozvracejí společnost. Dobří jsou bez hříchu a zničí svět.