14.04.2015 11:55

Když zase uslyšíte, že Putin sestřelil nějakého Boeninga, nebo že zakuklený Asad někomu uřízl hlavu

a když to na vlastní oči uvidíte v režimní televisi, přečtěte si napřed toto:

Pohádky pod falešnou vlajkou


1) Japonské jednotky provedly malou explozi na železniční trati v r. 1931 a podvodně z toho obvinily Čínu, aby ospravedlnily invazi do Mandžuska. Je to známo jako „Mukdenský incident“ či „Mandžuský incident“. Tokijský mezinárodní vojenský tribunál zjistil: „Několik účastníků plánu, včetně Hašimota (vysokého japonského armádního důstojníka) při různých příležitostech připustilo svoji účast v komplotu a uvedlo, že cílem „incidentu“ bylo zařídit záminku pro okupaci Mandžuska kwantungskou armádou…“. A viz toto.

2) Major SS připustil při Norimberském procesu, že – na rozkaz šéfa Gestapa – on a několik další nacistických operativců zfalšovali útok na vlastní lidi a zdroje, ze kterého obvinili Poláky, aby ospravedlnili napadení Polska.

3) Nacistický generál Franz Halder také u Norimberského tribunálu dosvědčil, že nacistický vůdce Hermann Goering připustil, že v r. 1933 zapálil budovu německého parlamentu a pak z tohoto žhářství podvodně obvinil komunisty.

4) Sovětský vůdce Nikita Chruščov připustil písemně, že Rudá armáda Sovětského svazu ostřelovala v r. 1939 ruskou vesnici Majnila – zatímco z toho obvinila Finsko – jako základ pro zahájení „zimní války“ proti Finsku. Ruský prezident Boris Jelcin souhlasil, že Rusko bylo v zimní válce agresorem.

5) Ruský parlament, současný ruský prezident Putin a bývalý sovětský vůdce Gorbačov připustili, že sovětský vůdce Josef Stalin nařídil v r. 1940 své tajné policii popravit 22,000 důstojníků polské armády a civilisty, a pak z toho podvodně obvinit nacisty.

6) Britská vláda připouští, že – v letech 1946 až 1948 – bombardovala 5 lodí převážejících židy pokoušející se uniknout holokoustu (po válce? – p.p.) a hledat bezpečí v Palestině, vytvořila falešnou skupinu „Obránci arabské Palestiny“ a pak tato pseudo skupina podvodně převzala zodpovědnost za bombardování (a viz toto, toto a toto).

7) Izrael připouští, že v r. 1954 izraelská teroristická buňka operující v Egyptě umístila bomby v několika budovách, včetně amerických diplomatických zařízení, a pak po sobě zanechala „důkazy“ ukazující jako na viníky na Araby (jedna z bomb vybuchla předčasně, což Egypťanům umožnilo identifikovat atentátníky, a několik Izraelců se později přiznalo), (a viz toto a toto).

8) CIA připouští, že si v 50. letech najala Íránce, aby se vydávali za komunisty a zorganizovali v Íránu bombové atentáty, aby obrátili zemi proti demokraticky zvolenému premiérovi.

9) Turecký premiér připustil, že turecká vláda provedla v r. 1955 bombový útok na turecký konzulát v Řecku – kdy také poškodila blízké rodiště zakladatele moderního Turecka – a obvinila z toho Řecko, aby vyvolala a ospravedlnila protiřecké násilnosti.

10) Britský premiér připustil svému ministru obrany, že on a americký prezident Dwight Eisenhower schválili v r. 1957 plán na provedení útoků v Sýrii a obvinění z nich syrskou vládu, jako cestu pro provedení změny režimu.

11) Bývalý italský premiér, italský soudce a bývalý šéf italské kontrarozvědky připouští, že NATO, za pomoci Pentagonu a CIA, provedlo v 50. letech teroristické bombové atentáty v Itálii a dalších evropských zemích a obvinilo z toho komunisty, aby získalo podporu lidí pro jejich vlády v Evropě a boj proti komunismu. Jak uvedl jeden z účastníků tohoto dříve tajného programu: „Museli jste útočit na civilisty, lidi, ženy, děti, nevinné lidi, neznámé lidi mající daleko k jakýmkoliv politickým hrátkám. Důvod byl celkem jednoduchý. Mělo to tyto lidi, italskou veřejnost, donutit obrátit se na stát a požadovat větší bezpečnost.“ (a viz toto), (Itálie a další evropské země vystavené teroristické kampani se připojily k NATO dříve, než k bombovým útokům došlo). A podívejte se na tento zvláštní pořad BBC. Rovněž údajně provedli teroristické útoky ve Francii, Belgii, Dánsku, Německu, Řecku, Holandsku, Norsku, Portugalsku, Británii a v dalších zemích.

K útokům pod falešnou vlajkou provedeným v souladu s títo programem patří – například:

  • zavraždění tureckého premiéra (1960)
  • bombové útoky v Portugalsku (1966)
  • masakr na Piazza Fontana v Itálii (1969)
  • teroristické útoky v Turecku (1971)
  • bombový útok v Peteano v Itálii (1972)
  • https://www.guardian.co.uk/theguardian/2012/aug/17/john-f-kennedy-fidel-castro
  • střelba v Brescia v Itálii a bombový útok na italský vlak (1974)
  • střelba v Istanbulu v Turecku (1977)
  • masakr v Atocha v Madridu ve Španělsku (1977)
  • únos a zavraždění italského premiéra (1978)
  • https://www.guardian.co.uk/theguardian/2012/aug/17/john-f-kennedy-fidel-castro
  • bombový útok na nádraží v Boloni v Itálii (1980)
  • střelba a zabití 28 nakupujících v okresu Brabant v Belgii (1985)

12) V r. 1960 americký senátor George Smathers navrhl, aby USA provedly „falešný útok v zálivu Guantanamo, který by nám poskytl záminku skutečně vyvolat boje, které by nám pak poskytly záminku vstoupit do nich a (svrhnout Castra)“.

13) Oficiální dokumenty ministerstva zahraničí ukazují, že, v r. 1961, náčelník generálního štábu a další vysocí představitelé probírali vyhození do vzduchu konzulátu v Dominikánské republice, aby ospravedlnili invazi do této země. Plány realizovány nebyly, ale byly probírány jako vážné.

14) Jak připustila americká vláda, nedávno odtajněné dokumenty ukazují, že v r. 1962 zrušil americký generální štáb plán na vyhození amerických letadel do vzduchu (za použití propracovaného plánu, jehož součástí byla i výměna letadel) a také na spáchání teroristických akcí na americké půdě, a pak svalení viny na Kubánce, aby se ospravedlnila invaze na Kubu. Viz následující zpráva ABC; oficiální dokumenty; a podívejte se na tento rozhovor s bývalým washingtonským investigativním producentem ABC World News Tonight a Peterem Jenningsem.

15) V r. 1963 americké ministerstvo obrany napsalo dokument prosazující útoky na země Organizace amerických států – jako na Trinidad a Tobago nebo na Jamajku – a pak z toho podvodně obvinit Kubu.

16) Americké ministerstvo obrany dokonce navrhlo tajně platit člověka v Castrově vládě za to, že zaútočí na Spojené státy: „Jedinou oblastí, která by pak zbývala v úvahu, by bylo uplatit podřízené Catrovi velitele, aby zahájili útok na Guantanamo.“

17) NSA připouští, že lhala o tom, co se skutečně stalo při incidentu v Tonkinském zálivu v r. 1964… že manipulovala s údaji, aby to vypadalo tak, že severovietnamské čluny střílely na americkou loď, aby se vytvořilo podvodné ospravedlnění pro válku ve Vietnamu.

18) Americký kongresový výbor připustil, že – jako součást své kampaně „Cointelpro“ – používala v od 50. do 70. let FBI mnoho svých provokatérů k provádění násilných činů, ze kterých pak obviňovala politické aktivisty.

19) Nejvyšší turecký generál připustil, že turecké jednotky vypálily v 70. letech mešitu na Kypru a obvinily z toho své nepřátele. Vysvětlil: „Ve zvláštní válce se organizují jisté činy sabotáže a obviňuje se z toho nepřítel, aby se zvýšil odpor veřejnosti. My jsme to dělali na Kypru; dokonce jsme vypálili mešitu.“ V reakci na překvapený nevěřící zjev korespondenta generál řekl: „Uvádím příklad.“

20) Německá vláda připustila (a viz toto), že v r. 1978 německá tajná služba odpálila bombu u vnější zdi věznice a na vězně – člena Frakce rudé armády -- připevnila „únikové nástroje“, neboť si hotajná služba přála z tohoto bombového útoku obvinit.

21) Agent Mossadu připouští, že v r. 1984 umístil Mossad radiový vysílač na Kaddáfího pozemek v Tripolisu v Libyi, který vysílal falešné teroristické přenosy nahrávané Mossadem, aby byl Kaddáfí označen za podporovatele teroristů. Ronald Reagan bombardoval Libyi okamžitě poté.

22) Jihoafrická rada pro pravdu a usmíření zjistila, že v r. 1989 Civilní úřad spolupráce (tajná odnož jihoafrické armády) kontaktoval experta na výbušniny a požádal ho, aby „se zúčastnil operace, jejímž cílem bylo zdiskreditovat ANC (Africký národní kongres) tím, že bude spáchán bombový útok na policejní auto vyšetřovatele vraždy“, a z útoku bude obviněn ANC.

23) Alžírský diplomat a několik důstojníků alžírské armády připouští, že v 90. letech alžírská armáda často masakrovala alžírské civilisty a pak z toho obviňovala islámské ozbrojence (a viz také toto video; a Agence France Presse, 27/9/2002,Francouzský soud odmítá alžírskou žalobu autora pro pomluvu).

24) Publikace armády Spojených států z r. 1994, Zahraniční vnitřní taktické techniky zvláštních jednotek a procedury pro zvláštní jednotky – aktualizovaná v r. 2004 – doporučuje zaměstnávat teroristy a používat operace pod falešnou vlajkou, pro destabilizaci levicových režimů v latinské Americe. Teroristické útoky pod falešnou vlajkou byly provedeny v latinské Americe a dalších regionech jako součást „špinavých válek“ CIA. A viz toto.

25) A podobně manuál CIA „psychologické operace“ připravený kontraktorem CIA pro ozbrojence nikaragujských Contras uvádí hodnotu něčího zavraždění na vlastní straně, aby se vytvořil „mučedník“ za věc. Tento manuál byl legalizován americkou vládou. Manuálu se dostalo tolik pozornosti od Associated Press, Washington Post a dalších novin – během prezidentské debaty v r. 1984 – že byl prezident Reagan postaven před následující otázku v celostátní televizi:

V tuto chvíli jsme konfrontováni s mimořádným příběhem o manuálu CIA pro partyzány z řad protisandinistických Contras, které podporujeme, který obhajuje nejen vraždy sandinistů, ale také najímání zločinců na vraždy partyzánů, které podporujeme, aby se vytvořili mučedníci.

26) Indonéský vyšetřovací tým zkoumající násilné nepokoje, ke kterým došlo v r. 1998, zjistil, že „do nepokojů byly zapojeny prvky armády, z nichž některé záměrně provokovaly“.

27) Vysocí ruští důstojnící armády a rozvědky připouští, že KGB vyhodila do vzduchu ruský obytný dům v r. 1999 a falešně z toho obvinila Čečence, aby ospravedlnila invazi do Čečny (a viz tato zpráva a tato diskuse).

28) Podle Washington Post indonéská policie připouští, že indonéská armáda zabila učitele v Papui v r. 2002 a obvinila z toho papuánskou separatistickou skupinu, aby dosáhla uvedení této skupiny jako teroristické organizace.

29) Velmi respektovaný bývalý indonéský prezident také připouští, že vláda pravděpodobně hrála roli v bombových útocích na Bali.

30) Jak uvedla BBC, New York Times a Associated Press, makedonští představitelé připouští, že vláda chladnokrevně zavraždila 7 nevinných přistěhovalců a předstírala, že to byli vojáci Al-Kajdy pokoušející se zavraždit makedonské policisty, aby se připojila k „válce proti terorismu“.

31) Vysocí představitelé policie v italském Janově připustili, že v červenci 2001, na summitu G8, policie házela Molotovovými koktejly a zfalšovala bodnutí policisty, aby mohla ospravedlnit násilné potlačení protestujících.

32) USA podvodně obvinily Irák z role v útocích 9/11 – jak ukázala zpráva ministra obrany – jako jedno z hlavních ospravedlnění pro zahájení války proti Iráku. Dokonce i po 9/11 Komise připustila, že žádná spojitost neexistovala, Dick Cheney řekl, že důkazy jsou „drtivé“, že Al-Kajda měla vztah s režimem Saddama Husseina, že Cheney „pravděpodobně“ měl informace nedostupné Komisi a že média „si neudělala domácí úkoly“, když informovala o takovýchto vazbách. Vrcholoví představitelé americké vlády nyní připouští, že irácká válka byla opravdu zahájena kvůli ropě … nikoliv kvůli 9/11 nebo zbraním hromadného ničení. Navzdory předešlým tvrzením „o vlku samotáři“ mnoho amerických představitelů nyní říká, že 9/11 byl státem organizovaný teror; ale Irák nebyl tím státem, který únosce podporoval. (Mnoho amerických představitelů uvedlo, že 9/11 byla operace pod falešnou vlajkou provedená darebáckými elementy americké vlády; ale takováto tvrzení jsou mimo rozsah této diskuse. Klíčovým bodem je, že USA z toho podvodně obvinily Irák, když věděly, že Irák s tím nemá nic společného.

33) Ačkoliv FBI nyní připouští, že antraxové útoky v r. 2001 byly provedeny jedním nebo dvěma vědci americké vlády, vysoký představitel FBI říká, že FBI bylo ve skutečnosti představiteli Bílého domu řečeno, aby z antraxových útoků obvinila Al-Kejdu (vzpomínáte, jak antraxové dopisy vypadaly). Vládní představitelé také potvrzují, že Bílý dům se pokusil spojit antrax s Irákem, aby ospravedlnil změnu režimu v této zemi.

34) Policie na summitu Evropské unie v Řecku v r. 2003 byla nafilmována, jak nastrkává Molotovovy koktejly poklidným protestujícím.

35) Bývalý právník ministerstva spravedlnosti John Yoo v r. 2005 tvrdil, že USA by měly přejít do útoku proti Al-Kajdě, kdy by „naše tajné služby vytvořily falešnou teroristickou organizaci. Mohla by mít vlastní internetové stránky, verbovací střediska, výcvikové tábory a operace na získání peněz. Mohla by provádět falešné teroristické operace a hlásit se ke skutečným teroristickým útokům, aby pomohla v řadách Al-Kajdy zasít zmatek, způsobit, že operativní budu pochybovat o identitě ostatních a zpochybňovat platnost komunikace.“

36) United Press International v červnu 2005 informoval:

Američtí důstojníci rozvědky uvádí, že někteří povstalci v Iráku používají současný model pistole Beretta 92, ale tyto pistole mají vymazána sériová čísla. Nezdá se, že by tato čísla byla fyzicky odstraněna; pistole přišly z výrobní linky bez jakýchkoliv sériových čísel. Analytici tvrdí, že neexistující sériová čísla naznačují, že tyto zbraně byly zamýšleny pro operace tajných služeb nebo teroristických buněk s výrazným vládním krytím. Analytici spekulují, že tyto zbraně pochází pravděpodobně buď od Mossadu, nebo CIA. Analytici spekulují, že agenti provokatéři mohou používat nevysledovatelné zbraně taktéž, protože americké úřady používají útoky ozbrojenců na civilisty jako důkaz nelegitimnosti odboje.

37) Izraelští vojáci v utajení v r. 2005 připustili, že házeli kameny po jiných izraelských vojácích, aby z toho mohli obvinit Palestince, jako záminku pro potlačení poklidných protestů Palestinců.

38) Policie Quebecu připustila, že v r. 2007 kriminálníci, kteří nosili kameny na poklidné protesty, byli ve skutečnosti quebečtí policisté v utajení (a viz toto).

39) Na protestech na G20 v Londýně člen britského parlamentu viděl policisty v civilu pokoušející se přimět dav k násilnostem.

40) Egyptští politici připustili (a viz toto), že vládní zaměstnanci ukradli v r. 2011 muzejní exponáty nevyčíslitelné hodnoty, aby se pokusili zdiskreditovat protestující.

41) Plukovník kolumbijské armády připustil, že jeho jednotka zavraždila 57 civilistů, pak je oblékla do uniforem a tvrdila, že to byli povstalci zabití v boji.

42) Vysoce repektovaný dopisovatel Telegraph Ambrose Evans-Pritchard říká, že šéf saúdské tajné služby – princ Bandar – nedávno připustil, že saúdská vláda řídí „čečenské“ teroristy.

43) Vysoce postavené americké zdroje připustily, že turecká vláda – členská země NATO – provedla útoky chemickými zbraněmi, a obvinila z toho syrskou vládu; a vysoce postavený člen turecké vlády připustil do záznamu existenci plánů na provedení útoků a obvinění z nich syrské vlády.

44) Šéf ukrajinské bezpečnosti připouští, že útoky odstřelovačů, které začaly ukrajinský puč, byly provedeny proto, aby z nich byli obviněni jiní. Ukrajinští představitelé připouští, že ukrajinští odstřelovači stříleli po obou stranách, aby vytvořili maximální chaos.

45) Britská výzvědná služba připustila (a viz toto), že provádí „digitální útoky pod falešnou vlajkou“ na vybrané cíle a obviňuje lidi, že píší urážlivé nebo nezákonné materiály … a obviňuje z toho cílovou osobu.

46) Američtí vojáci připustili, že když zabijí nevinné Iráčany a Afghánce, „pohodí“ pak u jejich těl automatické zbraně, aby mohli předstírat, že to byli ozbrojenci.

47) A podobně i policie obviňuje nevinné lidi ze zločinů, které nespáchali. Tato praxe je tak známá, že New York Times v r. 1981 poznamenaly:

V policejní hantýrce je pohoz zbraň vložená oběti.

Newsweek v r. 1999 informoval:

Perez, sám bývalý (losangeleský) polda, byl načapán, jak krade osm liber kokainu z policejního skladu. Po přiznání v září žádal o měkčí trest tím, že vyprávěl děsivý příběh o pokusu o vraždu a „pohozu“ – což je policejní slang pro zbraň podvrženou poldy, aby učinili střelbu legálně ospravedlnitelnou. Perez řekl, že on a jeho partner, důstojník Nino Durden, zastřelili neozbrojeného člena gangu 18. ulice jménem Javier Ovando, pak mu vložili do rukou poloautomatickou pušku a tvrdili, že Ovando se je pokusil během potyčky zastřelit.

Wikipedia poznamenává:

Jako součást žádosti o zmírnění trestu Perez uvedl spoustu policistů z protigangové jednotky Rampart a popisoval, jak běžně mlátí členy gangu, podvrhují podezřelým důkazy, falšují zprávy a kryjí nevyprovokovanou střelbu.

(Jako poznámka – i když nejde technicky o útoky pod falešnou vlajkou – byla policie nachýtána, jak hází věci na nevinné lidi i mnoha dalšími způsoby).

Tak běžné… že pro to existuje název

Bývalý důstojník k americké rozvědky nedávno uvedl:

Většina teroristů jsou teroristé pod falešnou vlajkou, nebo jsou vytvoření našimi vlastními bezpečnostními službami.

To by nemuselo být přehánění (a – jak je ukázáno výše – nejsou USA jediné, kdo hraje tuto strašlivou hru). Je to velmi rozšířená strategie.

Skutečně, tato forma podvádění je tak běžná, že pro to byl před sto lety vymyšlen název.

„Terorismus pod falešnou vlajkou“ je definován jako akt, kdy vláda útočí na vlastní lidi, pak z toho obviňuje jiné, aby ospravedlnila zahájení války proti lidem, které z toho obviňuje. Či jak to definuje Wikipedie:

Operace pod falešnou vlajkou jsou tajné operace prováděné vládami, korporacemi, nebo jinými organizacemi, které mají vypadat tak, že byly provedeny jinými subjekty. Název je odvozen od vojenského konceptu vyvěšování falešných barev; tedy vyvěšování vlajky země jiné, než vlastní. Operace pod falešnou vlajkou byly používány v dobách míru; například během italské strategie napětí.

Tento výraz pochází ze starých dnů dřevěných lodí, kdy jedna loď mohla vyvěsit vlajku svého nepřítele, než zaútočila na jinou loď. Protože byla vyvěšena vlajka nepřítele, místo vlajky skutečné země útočící na loď, říkalo se tomu útok pod „falešnou vlajkou“.

Skutečně, tento koncept jak tak dobře přijímán, že pravidla účasti v námořní, vzdušné a pozemní válce útoky pod falešnou vlajkou zakazují. Specificky pravidla účasti uvádí, že vojenská síla může vyvěsit vlajku nepřítele, napodobovat její barvy, nebo se oblékat do oděvů nepřítele… ale tento trik musí být před útokem zrušen.

Proč jsou pravidla účasti tak specifická? Evidentně proto, že země používaly útoky pod falešnou vlajkou po mnoho staletí. A pravidla účasti se aspoň pokouší útoky pod falešnou vlajkou omezit, aby nebyly používány jako podvodné ospravedlnění války.

Jinými slovy, pravidla účasti samotná jsou připuštěním, že terorismus pod falešnou vlajkou je velmi běžnou praxí.

Vůdci v celé historii uznávali falešné vlajky

Vůdci v celé historii uznávali nebezpečnost falešných vlajek:

„Terosismus je nejlepší politickou zbraní, protože nic nežene lidi tolik, jako strach z náhlé smrti.“ – Adolf Hitler
„Proč, samozřejmě, že lidé válku nechtějí… Ale nakonec jsou to vůdci země, kdo určuje politiku, a je vždy jednodušší stáhnout lidi za sebou, ať už jde o demokracii, nebo fašistickou diktaturu, nebo parlamentní či komunistickou diktaturu… Hlas nehlas, lidé vždy mohou být přinuceni poslouchat vůdce. To je snadné. Stačí jim říct, že jsou napadeni, a odsoudit pacifisty za nedostatek vlastenectví a vystavování země nebezpečí. Funguje to stejně v každé zemi.“ – Hermann Goering, nacistický vůdce.
„Nejjednodušší cestou, jak získat kontrolu nad populací, je provádět teroristické činy. (Veřejnost) se pak takových zákonů dožaduje, je-li její osobní bezpečnost ohrožena.“ – Josef Stalin.
https://www.zvedavec.org/komentare/2015/04/6418-pod-falesnou-vlajkou.htm

—————

Zpět


Po půl roce dokázáno
Čtěte jeho maily

Zničil Českou republiku

na příkaz shora
pomocí migrantů.

Zločince smích přejde.


Západní civilizaci nezničí ti zlí, ale dobří. Se zlými si dobří vždycky poradili. Ale s dobrými, kteří jsou v omylu a kteří si jen myslí, že konají dobro, ale ve skutečnosti konají zlo, si tato civilizace poradit neumí a tito dobří ji zničí. A nejde jen o nadpřirozené skutečnosti, kde jsou tito dobří v omylu a tak páchají zlo (Hus – husité, Luther – protestanti, Rahner – ekumenici). Předsudečné omyly dobrých se tragicky projevují i v záležitostech pozemských. Kolik je jen negativních předsudků vůči Rusku, kolik jen positivních předsudků o USA a EU! Kolik je jen negativních předsudků o katolickém státě a positivních předsudků o této atheistické civilizaci! Dobří, kteří žijí v předsudečných omylech, jsou nejnebezpečnějšími škůdci západní civilizace. I Desatero, podle svého výkladu, dodržují, a rozvracejí společnost. Dobří jsou bez hříchu a zničí svět.