24.11.2014 13:06

Krajně pravicové, krajně levicové a krajně středové strany se spojují

Masmediální zmatení narůstá

Frýdečtí komunisté se spojili s nacionalisty: USA se snaží potlačit proruské nálady v ČR

Okresní výbor KSČM ve Frýdku-Místku se v pondělí přihlásil k mobilizační výzvě organizované krajně pravicovou stranou NE Bruselu-Národní demokracie. V dokumentu signatáři obviňují USA z vměšování do české politiky, což dokladují na protestech 17. listopadu, i ze snahy Washingtonu potlačit proruské nálady v Česku. Šéfem NE Bruselu je Adam B. Bartoš, který na sebe v minulosti upozornil seznamy tzv. pravdoláskařů a židů. V poslední době jsme svědky stále otevřenějšího vměšování Spojených států amerických do svrchovaných českých záležitostí. V souvislosti s geopolitickým bojem Západu v čele s Washingtonem proti Rusku a jeho spojencům se hegemonismus a intervencionismus americké strany čím dál citelněji dotýká i ČR,“ stojí ve výzvě. Podle signatářů se americké plány na ovládnutí Ukrajiny zkomplikovaly, dochází k posilování sil odmítajících západní politiku v Evropě, a proto se „zvyšuje tlak USA na ty státy a jejich zástupce, kteří nechtějí bezvýhradně sloužit cizím zájmům“.

Protesty prý organizovala americká ambasáda

„Právě proto cítíme obavy z nátlakových akcí, jejichž cílem bude odstranění nepohodlných, neposlušných osob. První výraznější akci tohoto typu spatřujeme v protestech 17. listopadu 2014, který byl zcela evidentně režírován skrze americkou ambasádu v Praze. Ani náhodou nešlo o spontánní protest a autentický projev nespokojenosti českých občanů s hlavou státu, resp. realistickou politikou vůči Rusku. Jednalo se naopak o počátek procesu, jehož cíl je jasný: potlačení proruských nálad v ČR a poslušné plnění amerických geopolitických zájmů,“ stojí v dokumentu.

Účastníci dále zdůrazňují, že se nesmíří s poklonkováním Západu. „Budeme se ze všech sil snažit oponovat americkým zájmům v naší zemi, protože z podstaty věci odporují našim vlastním národním zájmům, na nichž nám velice záleží. Západ nás zklamal, a proto nechceme, aby se nám kvůli němu zavřely dveře na východ,“ dodali.

Podle europoslankyně Kateřiny Konečné (KSČM) nikdo z vedení strany o výzvě z Frýdku-Místku neví. „Nemyslím, že jde o jakoukoliv mobilizaci, jde myslím o to, aby se ti lidé sešli. Je to iniciativa jednotlivců, není to výzva celé strany,“ upozornila.

https://www.novinky.cz/domaci/354354-frydecti-komuniste-se-spojili-s-nacionalisty-usa-se-snazi-potlacit-proruske-nalady-v-cr.html

(podle vývoje situace bude zpráva rozšířena, ponechána, zkrácena nebo vymazána)

—————

Zpět


Po půl roce dokázáno
Čtěte jeho maily

Zničil Českou republiku

na příkaz shora
pomocí migrantů.

Zločince smích přejde.


Západní civilizaci nezničí ti zlí, ale dobří. Se zlými si dobří vždycky poradili. Ale s dobrými, kteří jsou v omylu a kteří si jen myslí, že konají dobro, ale ve skutečnosti konají zlo, si tato civilizace poradit neumí a tito dobří ji zničí. A nejde jen o nadpřirozené skutečnosti, kde jsou tito dobří v omylu a tak páchají zlo (Hus – husité, Luther – protestanti, Rahner – ekumenici). Předsudečné omyly dobrých se tragicky projevují i v záležitostech pozemských. Kolik je jen negativních předsudků vůči Rusku, kolik jen positivních předsudků o USA a EU! Kolik je jen negativních předsudků o katolickém státě a positivních předsudků o této atheistické civilizaci! Dobří, kteří žijí v předsudečných omylech, jsou nejnebezpečnějšími škůdci západní civilizace. I Desatero, podle svého výkladu, dodržují, a rozvracejí společnost. Dobří jsou bez hříchu a zničí svět.