14.04.2015 18:01

Neurathův a Husákův režim je tu zas. Ještě to není režim Heydrichův a Gottwaldův.

1. Dopis. 2. Pravda o událostech okolo amerického konvoje, 3. US-Urválková v Praze, Urválek v Olomouci.

1. „Dobrý den pane Hájku,

rád bych se s Vámi podělil s mým (pozn.: germanismus – anglicismus; česky je "se svým", tak i v dalším textu) zážitkem z nedělního odpoledne, kdy naší republikou projížděla americká armáda. Jelikož s americkou zahraniční politikou nesouhlasím, postavil jsem se za svodidla k hlavní silnici vedoucí okolo Hradce Králové s cedulí s nápisem  „USA = AGRESOR“ jako vyjádření mého nesouhlasu s americkou zahraniční politikou, kde tento stát rozpoutává pod marketingovým sloganem „šíření demokracie“ války po celém světě (viz Kosovo, Irák, Afghánistán, Libye, Sýrie atd.) a nyní totálně vyhrocuje celou situaci mezi Evropou a Ruskem skrze situaci na Ukrajině, na které mají nemalý podíl.

Asi po jedné hodině, kdy jsem stál u silnice s touto cedulí, u mě zastavila dvě auta. Jedna civilní Fabie a za ní policejní vůz. Pán z civilní Fabie mě požádal o můj občanský průkaz. Na otázku, zda jsem se dopustil nějakého přestupku, mi odpověděl že ne, ukázal mi svou legitimaci, načež nadále požadoval moji, takže jsem byl nucen mu dát svůj občanský průkaz, který si následně ofotil. Na další mou otázku, jestli takto prověřují každého občana, který nějak veřejně vyjadřuje svůj názor rozdílný od oficiální politiky, mi bylo řečeno, že ano. Na závěr mě ještě policisté přiměli, abych se nechal vyfotit s mojí protestní cedulí a občanským průkazem. Před jejich odjezdem na můj dotaz, zda tam mohu dále zůstat, mi řekli, že ano.

Samotní američtí vojáci, kteří poté kolem projížděli mi povětšinou zamávali a usmáli se, jeden dokonce ukázal i palec nahoru. Nevím, zda si jsou tak jistí, nebo si to myslí, anebo jim bylo sympatické, že někdo také dokáže bez emocí projevit svůj názor. Vůči těm vojákům žádnou nenávist nechovám. Dělají svou práci a asi se moc nezajímají o skutečný stav. I když do americké armády asi žádní pacifisté nechodí. Jediný boj, který uznávám, je boj na vlastním území, při napadení vlasti cizím nepřítelem. Tvrdit ale například jako jeden český voják v besedě u paní Jílkové, že v Afghánistánu hájil české zájmy a že je na to hrdý – dost mě překvapilo, že se ho nikdo nezeptal, jaké české zájmy hájil v zemi vzdálené tisíce kilometrů od domova, ze které nám žádné reálné nebezpečí nehrozilo a nehrozí –, je absurdní.

To je zvlášť komické, protože financováním kolaborantských médií, která tento „seznam“ údajně „proruských stránek“ zveřejnila, se autoři kupodivu nezabývají. Proč také nosit sovy do Athén? Je totiž notoricky známo, že jsou financována Američany, takže to žádné „otázky nevyvolává“.

Připadal jsem si jako zločinec, který je focen do policejní databáze při příjmu do vězení a připomnělo mi to doby hluboké totality, kterou jsem zažil a kdy byli rovněž mapováni a následně pronásledováni lidé, kteří dali veřejně najevo svůj názor. 

Tímto aktem naší policie, ať už pod taktovkou naší či z USA, jsem se definitivně ujistil, že v naší zemi již žádná demokracie není – pouze slovně, pokud je tvořena databáze lidí s názory odlišnými od oficiální propagandy. Byla nastolena nová totalita pod taktovkou USA a její poslušnou odnoží – EU. Naši poslušní vládní činitelé dělají vše pro to (navíc tento přejezd byl zřejmě nezákonným, protože se jednalo o přejezd pouze americké armády, nikoli NATO a tudíž měl být schválený parlamentem), aby přispěli k rozdmýchávání válečného konfliktu mezi Evropu a Ruskem.

Ale zřejmě jim a ani těm policajtům, kteří zaznamenávají lidi s odlišným názorem nedochází, že pokud se jim uvedený konflikt skutečně podaří rozdmýchat, může tento být jaderný a tudíž včetně nás smete i je všechny a jejich děti. Co je kapitola sama pro sebe, je většina novinářů z mainstreamu, jejichž vina je dle mého názoru v dané situaci největší, protože svým neobjektivním, propagandistickým a lživým zpravodajstvím ovlivňují mínění většiny národa, která bohužel z jiných informačních zdrojů nečerpá.“

Ing. Petr Seidel

Vyšlo jako součást článku https://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1597-gambit-prezidenta-zemana-americky-velvyslanec-ma-dvere-na-hrad-zavrene-disidenti-v-podhradi-seznamy-soudruzky-nemcove-normalizace-nebo-sametova-obcanska-valka-jidasove-a-vzkriseni.htm

2. Pravda o událostech okolo amerického konvoje

Vladimír Kapal

Týden po divadelním spektáklu demonstrujícím americkou válečnou mašinérii, samotným velením amerických vojáků v Evropě nazvanou Dragounskou jízdou, vyplývají na veřejnost pomalu podrobnosti o zmanipulovaném zpravodajství, o agresivitě pravděpodobně placených příznivců konvoje, ale i o goebbelsovsky zmanipulovaném průzkumu veřejného mínění, nad nímž se mainstreamová média zalykala nadšením.

Nezávislý portál AE News na svých stránkách uvedl, že má v držení důkazy o zmanipulovaném průzkumu veřejného mínění kolem amerického konvoje. Tvrdí, že zná všechny otázky pokládané vytypovaným osobám. Již samotný výběr skupin byl úzce zaměřen tak, aby se v nich objevilo co nejméně osob, o kterých agentura provádějící průzkum věděla, že patří k odpůrcům americké bezprecedenční demonstrace vojenské síly. Dále byly kladeny otázky, celkem jich bylo pět, účelově zavádějící. Například: Souhlasíte se spoluprací s NATO? Nebo, vadí vám průjezdy či cvičení vojsk NATO u nás? V kladených otázkách naprosto chyběla ta základní, a to tato: Souhlasíte s průjezdem vojsk USA Českou republikou? Není proto divu, že průzkum dopadl tak, jak dopadl a dal do ruky válečným štváčům a amerikanofilům mocnou zbraň.

O tom, jakým způsobem se chovala Policie České republiky v době průjezdu amerických obrněnců republikou, svědčí přímé svědectví lidí, kteří nám zavolali do studia nezávislého rádia Svobodný vysílač CS. Posluchač z Hradce Králové říkal: „Stál jsem u silnice s transparentem odmítajícím válku a průjezd americké armády naší zemí. Po chvíli přijela dvě auta, jedno policejní, druhé civilní a bez jakéhokoliv označení. A právě z něho vystoupil muž v civilu a chtěl na mně občanský průkaz. Ptal jsem se ho, z jakého titulu na mně doklady chce, že nejsem povinen civilistům nic ukazovat nebo se legitimovat. Poté muž vytáhl policejní průkaz. Dal jsem mu občanku, on si ji položil na kapotu auta a z obou stran si ji mobilem vyfotil. Pak vystoupili z policejního vozu dva policisté v uniformě a fotili si mne i s transparentem ze všech stran. Poté odjeli. Jsem zvědavý, jestli budu předvolán k výslechu. Jsem již ve věku, kdy si podobné praktiky pamatuji u někdejšího STB, tak mi řekněte, co se od té doby změnilo? Přitom poblíž stálo několik mladíků s americkými vlajkami, kteří mě hrubě uráželi a vyhrožovali násilím, říkali dokonce, že mi dají přes hubu, a ti lustrováni policií ani v uniformách, ani v civilu, nebyli. Jsem zvědavý, jestli budu volán k výslechu, nebo zdali se to vše obejde bez následků pro mne.“

A další příklad očité svědkyně: „Je mi padesát let a nesouhlasím se snahou Američanů, ale i států EU a NATO o vyvolání války s Ruskem. Nesouhlasím s jakoukoliv válkou, při níž umírají nevinní lidé. Proto jsem přišla s transparentem STOP WARR, STOP USA, STOP NATO do ruzyňských kasáren. Byla jsem v malé skupince lidí s podobnými transparenty. Samozřejmě se k nám ihned po příchodu přiblížil antikonfliktní tým policie. Ihned jsme byli napadeni, před zraky nečinné policie, skupinou výrostků a mladých mužů s americkými vlajkami a v maskáčích. Dostala jsem několik ran i do hlavy, muž, starý, muž, bylo mu přes sedmdesát let a byl viditelně invalidní, byl bez milosti napaden třemi omaskáčovanými muži, zbit a sražen na zem. I na zemi do něho muži ještě kopali. Policie zase nic. Zastala jsem se toho starého pána a okamžitě jsem byla napadena i já včetně sražení na zem, při kterém mi byl vtrhnut a zničen můj transparent. Až poté, co jsme já i onen starý pán, leželi na zemi a byla napadena další starší žena, zasáhla policie a úplně v klidu vyzvala útočníky, aby nás nechali být slovy: „Tak to by už stačilo, okamžitě toho nechte být.“ Muži nás přestali mlátit. Ptala jsem se policistů, proč je nezjišťují a nevezmou na služebnu, vždyť právě spáchali trestný čin. „Nestarejte se o to, do čeho vám nic není a raději se seberte a běžte domů, aby se vám nestalo ještě něco horšího,“ zněla odpověď policisty vedle stojícího. Tak jsme raději od těch beztrestných násilníků odešli.“

Do rádia, při pořadu o konvoji amerických obrněnců, nám zavolal další posluchač. „V Liberci jsem stál při silnici s transparentem AMI GO HOME. Hned vedle mne, byli jsme tam tři s podobnými transparenty, stála skupinka mladých příznivců konvoje s americkými vlaječkami v rukou. Opodál nás stáli tři policisté v uniformě a ještě o kus dál jich byla celá skupina, protože u kasáren, kde Američané spali, byla horda lidí. Většina byla bez vlaječek, ale byli tam i s vlajkami USA a byli docela agresivní. Po přejezdu kolony se do nás ti s vlajkami pustili slovně a vyhrožovali i fyzickým násilím. Došel k nám policista a poradil nám, abychom šli raději domů. Požádali jsme ho o policejní doprovod, protože bychom museli projít agresivní skupinou a báli jsme se, že nás napadnou. Policista se beze slova otočil a odešel ke svým kolegům. My šli obloukem kolem skupiny příznivců Američanů a byli samozřejmě napadeni. Naštěstí se tam objevilo několik mužů, kteří se byli jenom na techniku podívat, a ti nás před agresivními mladíky ochránili. Policie ani v nejmenším.“

Toto jsou fakta přímých účastníků amerického monstrspektáklu s obrněnou kolonou. Podobných zkušeností však mělo více posluchačů Svobodného vysílače, kteří nám do přímého vstupu v rádiu volali.

Česká televize, druhý program, v současných dnech kupodivu vysílá pořad kombinovaný hraným dokumentem s filmovými dokumenty s té doby, s názvem Vzestup a pád NSDAP. V posledních dvou dílech byly částečně hrané a částečně skutečné historické dokumenty o řádění SA v hnědých uniformách před volbami v Německu, a to dokonce před dvojími volbami. Zcela jasně bylo vidět, v obou typech dokumentů, jakým brutálním způsobem se nacisté pomocí svých úderných oddílů SA vypořádávali s opozicí či odpůrci nacistické strany. Násilí, agrese, dokonce vraždy. Pořad se těmito záběry jenom hemžil.

A zkušenosti našich posluchačů? Naprosto totožné! I v těchto případech se stalo násilí ať již někým placených nebo médii zblblých příznivců USA, normou. I oni, stejně jako kdysi SA, měli a mají jen jediný argument, fyzicky zničit, zastrašit, zadupat a nejlépe odstranit, veškeré odpůrce toho jediného a správného myšlení. SAmani měli za svatý grál nacismus, současní agresoři a příznivci USA za něj mají agresi vůči Rusku, nejlépe válkou.

Kdysi jsem četl knihu německého spisovatele, jenž si prožil Stalingrad, jeden z jeho spoluvojáků byl někdejším členem SA, a ten v knize říká: „Kdybych tehdy jenom tušil, kam a do čeho nás Hitler zavléká, nikdy bych se do hnědé uniformy SA, ale ani do šedozelené uniformy Wehrmachtu nenechal obléknout. Byli jsme zmanipulovaní, davovou psychózou ovlivnění hlupáci.“

Nynější establishment, za ohromného úsilí mainstreamových médií, udělal ze všech pacifistů, odpůrců válek a násilí, agenty Kremlu, nejlépe jím i placené a v mírnější formě komunisty. A přesně toto kdysi dělal z odpůrců nacismu v Německu Goebbels. Zkrátka, nic nového pod sluncem, vše už tady jednou bylo. Jenom se obávám, moc se obávám, aby současné řádění příznivců USA, NATO a EU a jejich volání po vojenském zničení Ruska, které nás nijak neohrožuje, nedopadlo stejně, jako tehdy řádění SA v ulicích německých měst.

https://www.zvedavec.org/komentare/2015/04/6417-pravda-o-udalostech-okolo-americkeho-konvoje.htm

3. US-Urválková v Praze, Urválek v Olomouci.

Petr Štěpánek shrnuje zásadní kauzu, kterou rozumní lidé dešifrovali již před dvěma lety a které ti méně rozumní možná neporozumí nikdy - dokud je mocenský pařát nové totality také nezmáčkne

Vlastně bych k tomu už nemusel vůbec nic připisovat, protože prakticky všechno jsem – na rozdíl od většiny ostatních – napsal už před dvěma lety. O čem je řeč? O nezákonném vazebním věznění Petra Tluchoře, Marka Šnajdra a Ivana Fuksy. Takže jen malé shrnutí:

Za katr patří Ištvan (8. 7. 2013)

Petr Nečas byl podle mě špatný premiér a špatný předseda ODS. Mnohokrát jsem to o něm řekl i napsal. Loni na podzim, kdy se konal volební kongres ODS, byl ten správný čas na jeho výměnu. Nestalo se. Bohužel. To, co prožíváme nyní, je toho důsledek. Ti, co měli pravdu, tzv. rebelové, by neseděli ve vazbě a Nečas by nyní neodcházel s ostudou...

Někteří lidé nadšeně vítali Únor 1948 a o dvacet let později srpnovou okupaci. Dnes stejní hlupáci nadšeně tleskají Ištvanovi a jeho policejním pohůnkům

... Petr Nečas před několika měsíci prohlásil, že o tom, kdo v této zemi bude vládnout, nebudou rozhodovat policejní plukovníci. Tragicky se mýlil. Už se stalo, už se to děje. Zbývá ještě dopovědět, kdo tuhle krvelačnou, na objednávku, a proto také zcela selektivně pracující, demokracii a svobodu destruující prokurátorskou smečku vypustil. Ano, nikdo jiný než milec zdejších aktivistických žurnalistů a miláček milovníků pimprlového divadla Jiří Pospíšil. Ten Pospíšil, kterého Topolánek ze své vlády vyhodit nestihl. Nečas ano. Tumáš, čerte, kropáč! Moc hezky se nám ty kruhy uzavírají!

Ištvanova svévole, aneb Nechci slevu zadarmo (30. 7. 2013)

Hlášku „Nechci slevu zadarmo“ kdysi vložili do úst profesora Zelí Grossmann se Šimkem v jedné ze svých legendárních povídek. Lidé u toho slzeli smíchy. Když podobnou pitomost zcela vážně provozuje olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištvan, najde se dostatek hlupáků, kteří se u toho nejen tváří smrtelně vážně a vedou o tom „odborné“ debaty, nýbrž s tím dokonce nadšeně souhlasí.

Petr Tluchoř je označen za trafikanta, vsazen Ištvanem za trafikantství do lochu, vláčen coby trafikant už více než půl roku médii, leč celé to má jednu docela podstatnou vadu. Nějak tu chybí ta trafika. Namísto toho se dozvídáme, že prý jen kamsi doporučil svého známého, jenž ovšem coby státní úředník onu „trafiku“ vykonává zdarma. Kdyby každý v této zemi, kdo někdy někomu někoho doporučil do nějaké funkce, měl být vazebně stíhán, pak zdejší šatlavy tomu náporu nebudou stačit a Ištvan to s rychlostí své slovní kadence bude vysvětlovat ještě v příštím desetiletí...

Umanutý Ištvan...

Lehkost, s jakou se umanutý Ištvan nabourává do svědomí druhých a s jakou dezinterpretuje jejich osobní motivace, je neuvěřitelná. Jenže v životě stejně jako při hře v šachy můžete – a je to vaše nezadatelné právo – napřed volit jistou oběť, která vám později může přinést výhodu. Dvojnásob to platí v politice. Oběť v podobě opuštění významného postu, třeba poslaneckého mandátu, a výhodu v podobě nikoli pofidérní či vůbec neexistující trafiky, nýbrž v podobě zásadového politického postoje, třeba v otázce zvyšování daní, postoje, který případně zhodnotíte, pokud to někdo ocení, v budoucnu.

Právě o svobodě a právu činit politická rozhodnutí a vážit dle vlastního svědomí (a nikoli dle pochybných a pokřivených představ umanutého pana Ištvana) své priority je rozhodnutí Nejvyššího soudu, jež Ištvanovu řádění nastavilo limity. O imunitu či indemnitu v něm jde až v druhé řadě. Kdo chce a komu je to dáno, ten to ve verdiktu senátu Nejvyššího soudu čte. Kdo nechce nebo komu to dáno není, píše slabomyslné úvahy o tom, že nyní poslanci mohou v rámci imunity na půdě parlamentu vraždit. Suma sumárum: Kriminalizace standardních politických činů a rozhodnutí je dle Nejvyššího soudu nepřípustná. Podstata není v tom, že Tluchoře, Šnajdra a Fuksu ochránila imunita, podstata je v tom, že nespáchali žádný trestný čin...

Výslekem je nula

... Morální škoda a mezinárodní ostuda, kterou Ivo Ištvan alias profesor Zelí této zemi svou právní svévolí způsobil, je bezmezná. Autor těchto řádků klidně vsadí boty, že na samotném konci tohoto Ištvanova právně konstrukčního dobrodružství s dvouletým odposloucháváním všeho a všech, zakuklenými komandy s páčidly řádícími pod rouškou noci, vazebními celami, blondýnou spoutanou „medvědem“ a vláčenou tlupou po zuby ozbrojených rambů, domovními prohlídkami s nasazením čtyř stovek policajtů a manévry desítek policejních aut s majáčky bude nula. Skuteční gauneři mohou být v klidu, když se stovky policajtů realizují na třech exposlancích a jedné „sekretářce“.

Jediným výsledkem nakonec zůstane pád vlády, změna mocenských poměrů v zemi a smrad, jenž dlouho nevyvane. Za tohle si státní zástupce platíme? A jestliže výsledkem Ištvanova běsnění bude nula – a ono to prostě jinak dopadnout nemůže –, o to větší bude deziluze všech těch hlupáků natěšených na krev „těch nahoře“. Úměrně tomu ovšem bude dál stoupat tlak v papiňáku společenského napětí. Nabízí se otázka: Není právě tohle, o co partičce okolo bývalých vojenských (a dodejme i adjektivum komunistických) prokurátorů jde?

Prokurátorská blamáž v přímém přenosu (2. 11. 2013)

... Každému, kdo má v hlavě mozek, přitom muselo být od začátku jasné, že na Ištvanově monstrakci něco smrdí. Proč mají být najednou kriminalizovány skutky, na kterých politika, co je svět světem, stojí? Jak může být do vazební šatlavy vsazen za trafikantství někdo, konkrétně Petr Tluchoř, kdo žádnou trafiku nedostal? Co mají Ivan Fuksa a spol. společného s bývalým státním zástupcem Grygárkem, že právě kvůli němu je jejich vyšetřování v rozporu se zákonem přeneseno do Ostravy?

Odkud se vzalo a kam se podělo těch 150 miliónů a kilogramy zlata? Proč je do toho vyšetřovatelé zatáhli? Vody kterých moří právě brázdí jachty těch, o které údajně šlo nejvíc? Proč jde jednu bezúhonnou ženskou zatýkat komando se samopaly a beranidlem? Proč ji pak vodí spoutanou jako vraha? Proč má najednou 400 policajtů manévry a zemi za asistence televizních kamer křižují policejní auta s majáčky? A copak že to našli? A propos, a kolik to stálo?

Žijeme snad v totalitních dobách, že je možné někoho napřed zavřít, a pak teprve čekat, že se na něho třeba něco najde? Proč média na čele s Českou televizí do nekonečna omílají idiotskou lež, že tři exposlanci vyměnili poslanecké mandáty za lukrativní posty, když je to evidentní nesmysl? Co je na tom LUKRATIVNÍHO opustit všechny poslanecké výhody a za třetinu peněz nastoupit do orgánu nějaké státní firmy? Není vyšetřovatel, který „odhalí“, že exposlanci ODS měli tajné schůzky v jednom brněnském hotelu, prostomyslný kašpar, když skutečností je, že se tam právě konal kongres jejich strany?

Podobných palčivých otázek lze vznést desítky a desítky. Závěrem tedy ještě jednu: Jak dlouho ještě budou orgány činné v trestním řízení za peníze nás daňových poplatníků namísto stíhání opravdových zločinců hrát nechutné politické hry?

Falešná mantra „boje“ proti korupci

... Jejich řádění bylo možné předejít. Jenomže to by celá společnost nesměla naskakovat na falešnou mantru „boje“ proti korupci, jež je vším jiným než potíráním tohoto nešvaru. To by ministrem spravedlnosti nesměl být pokrytecký narcis Jiří Pospíšil se svojí tragickou personální politikou. To by v křeslech vysokých státních zástupců musel sedět úplně jiný typ lidí, než je slizký Ištvan, bezmezně ctižádostivá Bradáčová či bezbarvý Zeman bez chuti a zápachu. To by v talárech soudců, kteří rozhodují o vazbě, nesměli dřepět nezodpovědní ignoranti, jako byl ten ostravský.

To bychom tu v koalici i opozici museli mít politiky, kteří nestáhnou zbaběle ocas a naopak proti bezpráví statečně pozvednou hlas, a ne vyčuránky, kteří nastalé situace zneužijí, přičemž ještě drze vykládají, že ty JEJICH politické obchody jsou něco úplně jiného. To by předsedou vlády nesměl být slaboch, nevěrný manželce, programu své strany i konzervativním hodnotám, jež měl reprezentovat. To by prezidentem nesměl být cynik, který nastalé situace okamžitě využije ke svým mocenským hrám.

To bychom tu museli mít opravdu nezávislé novináře a ne stádovitou smečku hlavního proudu bez vlastního názoru. A v neposlední řadě bychom tu nesměli mít zblblé, neb zmasírované občanstvo, jež je přímo natěšené na exemplární kamenování kohokoli z „těch nahoře“, pročež policejní a prokurátorské zvůli ještě nadšeně tleská.


2013: Rok Ištvanův, Zemanův a Babišův (1. 1. 2014)

Někteří lidé nadšeně vítali Únor 1948 a o dvacet let později srpnovou okupaci. Dnes stejní hlupáci nadšeně tleskají Ištvanovi a jeho policejním pohůnkům. Myslí si, že tu někdo konečně zavádí pořádek, že ty drzé politiky po zásluze klepnul přes prsty. Jenže jediným výsledkem řádění Ištvanova prokurátorsko-policejního gangu je ztráta svobody. Nikoli jen svobody těch aktuálně postižených, nýbrž svobody nás všech. Začíná to několika politiky a masivními odposlechy, pokračuje razií v growshopech a zmlácenými návštěvníky hudebního klubu a končí policejním státem a postupnou erozí demokratického režimu. Hlupáci tleskají. Bohužel, je to tak od nepaměti – hloupí lidé svobodu nepotřebují. A je jedno, zda se píše rok 1948, 1968 či 2013...

... Co mají společného čarodějnické procesy z Vávrova Kladiva na čarodějnice, politické procesy z Mňačkových Opožděných reportáží a Ištvanova třívětvová prokurátorská fantazmagorie posledních měsíců? Stejný rukopis. Kde nic není, je třeba si to vymyslet, vykonstruovat. Boblig, Urválek, Ištvan, historie se opakuje. Mění se jen slovní balast, který koncentrovanou zvůli doprovází. Věroučné disputace vystřídaly disputace revoluční a dnes právnické. Přitom je třeba udělat jediné: hodit na dotyčného blázna síť. Jenže zatímco hlupáci tleskají, ostatní se bojí, a proto raději mlčí. Nejvíc zbabělí politici.
Omluva Ministerstva spravedlnosti

"Česká republika se omlouvá za nezákonný postup a nezákonné trestní stíhání poškozeného Petra Tluchoře (Ivana Fuksy, Marka Šnajdra), které vedlo Vrchní státní zastupitelství v Olomouci, jakož i za jeho nezákonnou vazbu. Tento nezákonný postup vedl k profesní a společenské újmě poškozeného, za což se Česká republika Petru Tluchořovi (Ivanu Fuksovi, Marku Šnajdrovi) omlouvá."

Co zbývá dodat? Dvě otázky. Kdy se Ivo Ištvan zastřelí? Jak dlouho ještě dovolíme, aby podobní gauneři ničili náš společenský systém?

https://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1613-jak-dostat-ty-spravne-lidi-za-katr-vladnou-nam-policejni-plukovnici-v-unoru-48-jim-take-mnozi-tleskali-kdy-se-prokurator-istvan-zastreli.htm

—————

Zpět


Po půl roce dokázáno
Čtěte jeho maily

Zničil Českou republiku

na příkaz shora
pomocí migrantů.

Zločince smích přejde.


Západní civilizaci nezničí ti zlí, ale dobří. Se zlými si dobří vždycky poradili. Ale s dobrými, kteří jsou v omylu a kteří si jen myslí, že konají dobro, ale ve skutečnosti konají zlo, si tato civilizace poradit neumí a tito dobří ji zničí. A nejde jen o nadpřirozené skutečnosti, kde jsou tito dobří v omylu a tak páchají zlo (Hus – husité, Luther – protestanti, Rahner – ekumenici). Předsudečné omyly dobrých se tragicky projevují i v záležitostech pozemských. Kolik je jen negativních předsudků vůči Rusku, kolik jen positivních předsudků o USA a EU! Kolik je jen negativních předsudků o katolickém státě a positivních předsudků o této atheistické civilizaci! Dobří, kteří žijí v předsudečných omylech, jsou nejnebezpečnějšími škůdci západní civilizace. I Desatero, podle svého výkladu, dodržují, a rozvracejí společnost. Dobří jsou bez hříchu a zničí svět.