10.05.2015 21:14

V soutěži o největší blbost na internetu vyhrává ...

Jan Bouček
10.5.2015
Dejte dítě studovat na katolického kněze .Toto by měl číst každý občan našeho státu, nejde o ,,útok proti opravdovým věřícím", ale o spravedlnost-podívejte se jen na ta rozežraná a zlatem ,,olepená" církevní,,knížata"-těm je skromnost ,,šumafuk" a trestu se nebojí, protože většina z těch kněžourů v Boha nevěří a ani se jeho zloby-trestu nebojí.

Chtějí si užívat již za "pozemského" života, viz praxe: k plotně na faře stará a ošklivá perfektní kuchařka, pro úklid mladá, ohebná a na příslušných místech těla vyspělá uklízečka,

potom jednu neděli strávit (po "bohoslužbě") v okresním městě při kartách a další neděli v krajském městě s "děvčaty". Vždyť dnes již všichni "černoprdelníci" ví, že biblický Ježíš Nazaretský měl Máří Magdalénu nejen za svoji následovnici ve víře!!

PS: A navíc, kdo z Vás má to štěstí, že když se ráno probudí uvidí svého,,šéfa" na kříži? A když si "dá jeden Zdrávas", tak má vše odpuštěno. Jo, jo-Ti černoprdelníci-Ti se ale mají a já blbec studoval něco jiného.

Chcete pro své dítě v budoucnu dobrou, skvěle placenou práci? Dejte ho na katolického kněze!
Dne: 18.12.2014 04:40

Předmět: pan ministr financí A.Babiš

Dobrý den pane ministře, sleduji Vaše tažení na cestě pro co nejefektnější výběru daní a zatím dosaženým výsledkům tleskám. Ale chybí mi tam sledování nezákonných a nezdaněných příjmů církve. Když si jeden společensky unavený duchovní pustil hubu, jak se říká na špacír s tím, že on vydělává měsíčně něco kolem 120 tisíc, nevěřili jsme a došlo k dohadům, zda to může být pravda.

Sdělení faráře mě dost zarazilo tak následně den poté s čistými hlavami jsme se s přáteli dali do počítání a hle na co jsme přišli. Plat od státu má 17 000 Kč, poté vybírá za různé úkony:

křtění dítěte 800-1500 Kč,
biřmování, svatby a podobné akce 1500-2500 Kč,
sloužení mše za konkrétní osobu 1000-2000 Kč,
svěcení hrobu 500 Kč,
pohřeb 1500-2500 Kč,
během nedělní mše se v průměru do kasičky vybere 4000,-Kč,
něco zůstává ve velké kasičce zabudované v kostele v průměru 1500,-Kč
a poté jsou zde různé dary starých věřících a příspěvky z obecního rozpočtu.


Jistěže v malých obcích budou příjmy slabší. Nelze však opomenout, že zde zase mají faráři minimálně tři kostely, tedy příjmy se násobí. A to jsou vše příjmy bez daní a na FÚ o tom vědí ale nic neřeší.

Já se ptám proč? Nás nestydatě odírají na tzv. církevních restitucích a sami státu nic nedávají, dokonce i na povodně nic postiženým nedali. Běda, kdyby např. instalatér vzal 50 Kč bez dokladu a FÚ na to přišel, následky by byly obrovské a možná takový podnikatel by musel skončit. Proč není církev kontrolována? Pokud vím, podnikají v různých činnostech, mají pily, pivovary, restaurace, hotely. Odvádějí daně alespoň tam? Nyní jim 'vracíte' lesy - zde současná legislativa neumožňuje kontrolu a nahrává prodeji dřeva bez dokladů. Budou i řezat na svých pilách a řezivo budou prodávat drobným odběratelům opět bez faktury - tedy kontrola zcela žádná. Proto se ptám, proč jednotlivé farnosti nevedou účetnictví a neodevzdávají daňová přiznání jako my ostatní občané? Pane ministře, chystáte a uděláte patřičné kroky k výběru daní i u církve?

Zdroj, na který pan Bouček reaguje: https://www.osud.cz/chcete-pro-sve-dite-v-budoucnu-dobrou-skvele-placenou-praci-dejte-ho-na-katolickeho-kneziho =

https://www.novarepublika.cz/2015/05/jan-boucek-10.html#more

Pozn.: Zařazujeme jako vtip, ale tito exemplární blbci, kteří sami zařadili (už to je strašlivá blbost) svá jména do textu článku a jejichž rasance je rovna jejich neznalosti, to myslí vážně! Text vyšel na stránkách, který chce budovat novou republiku. Toho se ovšem netřeba bát, neboť takoví blbci nejen že nevybudují republiku špatnou, oni nejsou schopni vybudovat vůbec nic. Už to, že šéfredaktorem stránek je psychiatr, Ivan David ...

—————

Zpět


Po půl roce dokázáno
Čtěte jeho maily

Zničil Českou republiku

na příkaz shora
pomocí migrantů.

Zločince smích přejde.


Západní civilizaci nezničí ti zlí, ale dobří. Se zlými si dobří vždycky poradili. Ale s dobrými, kteří jsou v omylu a kteří si jen myslí, že konají dobro, ale ve skutečnosti konají zlo, si tato civilizace poradit neumí a tito dobří ji zničí. A nejde jen o nadpřirozené skutečnosti, kde jsou tito dobří v omylu a tak páchají zlo (Hus – husité, Luther – protestanti, Rahner – ekumenici). Předsudečné omyly dobrých se tragicky projevují i v záležitostech pozemských. Kolik je jen negativních předsudků vůči Rusku, kolik jen positivních předsudků o USA a EU! Kolik je jen negativních předsudků o katolickém státě a positivních předsudků o této atheistické civilizaci! Dobří, kteří žijí v předsudečných omylech, jsou nejnebezpečnějšími škůdci západní civilizace. I Desatero, podle svého výkladu, dodržují, a rozvracejí společnost. Dobří jsou bez hříchu a zničí svět.